running prepare.bat keep getting BAD SystemMenu418.WAD

Discussion in 'Wii - Hacking' started by InTheDeep, Jul 5, 2009.

  1. InTheDeep
    OP

    Newcomer InTheDeep Member

    Joined:
    Jun 10, 2009
    Messages:
    39
    Location:
    uk
    Country:
    United Kingdom
    For the past couple of days ive been try to get files for offline install and running prepare.bat and choose your desired version (418=4.0E)

    check that the WAD files are correct with MooSFV shows all IOS.WADS are good

    but the SystemMenu418.WAD shows up in a seperate MooSFV window and keeps coming back

    BAD with a RED BOX with an X in

    running clean.bat isnt able to fix it .

    I have redownloaded files several times rebooted pc but it's always the same ,

    plus where the 5th file should say 1 file(s) copied in cmd.exe window it says cant find file specified

    and it could not find HBC .

    Im assuming the SystemMenu418.WAD from ninty is delibraletly bad .

    anyone else getting these results

    many thanks

    InTheDeep
     
  2. InTheDeep
    OP

    Newcomer InTheDeep Member

    Joined:
    Jun 10, 2009
    Messages:
    39
    Location:
    uk
    Country:
    United Kingdom
    Ok is possible i found my problem re-downloaded offline again .

    Using ZIP Genius to unzip then run prepare.bat and kept getting BAD wad SystemMenu418.wad when running nusd

    Using 7ZIP to unzip then run prepare.bat and finaly got a good SystemMenu418.WAD.
    *edit to add Actually this way had a missing CMDVDX35.dol in root ??*
    *re-EDIT OOOPS is ok because i found CMDVDX35 in apps folder DOH*
    so unzipped again using 7ZIP
    and got a bad 418 wad again

    so unzipped again using 7ZIP
    and all good lol


    Many thanks

    InTheDeep
     
  3. lajd

    Member lajd GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 3, 2008
    Messages:
    146
    Country:
    United States
    I have a suspicion that it wasn't the unzipping that caused the error.

    i kept getting a bad wad too even when using the gui nusd the whole morning. i just tried it again right now and it came up with a good wad.
     
  4. InTheDeep
    OP

    Newcomer InTheDeep Member

    Joined:
    Jun 10, 2009
    Messages:
    39
    Location:
    uk
    Country:
    United Kingdom
    Cheers dude i wasn't sure about it
    remembered reading somthing like that for the akaio firmware
    so kinda thought it may be that .

    i eventually got a good 1 in the end to [​IMG]

    hmm wonder why its being so picky .

    Many thanks

    InTheDeep
     
  5. insanepotato

    Newcomer insanepotato Advanced Member

    Joined:
    Aug 1, 2009
    Messages:
    53
    Location:
    broady
    Country:
    Australia
    im having the same problem, i've redownloaded it multiple times and it still fails. Should i just keep retrying?
     

Share This Page