rom patcher for cyclods micro sd creates zero sized files

Discussion in 'CycloDS' started by kewnt, Nov 11, 2008.

  1. kewnt
    OP

    kewnt Newbie

    Newcomer
    1
    Nov 11, 2008
    Serbia, Republic of
    hello.

    lately i decided to play some new ds games and discovered that rom patcher creates empty files. the problem occured w/ latest castlevania and w/ soma bringer. i havent played ds games much (mostly gba ones), but the ones that i played were working well (im currently playing front mission and it's all good).

    since cyclods forum is closed, i have no choice but ask this question here, maybe somebody has an idea? [​IMG]

    thanks in advance!
     
  2. helpme

    helpme GBAtemp Fan

    Member
    2
    Nov 23, 2005
    uk
  3. Minox

    Minox Thanks for the fish

    Former Staff
    12
    Aug 27, 2007
    Sweden
    I don't think that would work seeing as Supercards has security measurements against clones nowadays.
     
  4. kewnt
    OP

    kewnt Newbie

    Newcomer
    1
    Nov 11, 2008
    Serbia, Republic of
    thanks, gonna try rigth now!

    cant remember exactly, but i used that piece of software once... maybe it was for Mother 3 gba rom...

    i'll try and post my experience here in a minute.
     
  5. kewnt
    OP

    kewnt Newbie

    Newcomer
    1
    Nov 11, 2008
    Serbia, Republic of
    no luck: shows white screen after loading on ds.
    but the patcher itself works ok, produces non-empty file.
     
  6. helpme

    helpme GBAtemp Fan

    Member
    2
    Nov 23, 2005
    uk
  7. kewnt
    OP

    kewnt Newbie

    Newcomer
    1
    Nov 11, 2008
    Serbia, Republic of
    the registration is closed there:

    Sorry, registration has been disabled by the administrator.

    and it's in this state for weeks already...

    sure thing i'd ask there first if i could [​IMG]

    thanks for your effort!
     
  8. rasputin

    rasputin GBAtemp Advanced Fan

    Member
    3
    Mar 7, 2008
    United States
    Make sure to use the patcher for supercard-sd, and not the micro-sd one or rumble. Yes I know the cyclo clone uses micro-sd but it's internals are a clone of the older sd model, and not the faster micro-sd model.

    Dunno if you can use the firmware update tho.
     
  9. kewnt
    OP

    kewnt Newbie

    Newcomer
    1
    Nov 11, 2008
    Serbia, Republic of
    oh my...
    you saved me!!!

    works great, both soma bringer and latest castlevania are operational!

     
  10. helpme

    helpme GBAtemp Fan

    Member
    2
    Nov 23, 2005
    uk
    nice one!!
    you should try cheats & game guide to see if they work
     
  11. kewnt
    OP

    kewnt Newbie

    Newcomer
    1
    Nov 11, 2008
    Serbia, Republic of
    hm, i'll try cheats (i've never ever tried em on ds, tho, so that might be tricky for the first time [​IMG]), but what 'game guide' are you talking about?
     
  12. helpme

    helpme GBAtemp Fan

    Member
    2
    Nov 23, 2005
    uk
  13. kewnt
    OP

    kewnt Newbie

    Newcomer
    1
    Nov 11, 2008
    Serbia, Republic of
    uh, i feel stupid [​IMG]
    never knew about those features lol
    will try em tomorrow, thx for teh links [​IMG]))
     
  14. kewnt
    OP

    kewnt Newbie

    Newcomer
    1
    Nov 11, 2008
    Serbia, Republic of
    looks like ebook support is absent on cyclods, but i dont think this feature is that necessary hehe
    im happy that the games run and thats all [​IMG]
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice