Rock Band Unplugged Problem

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by Smartpal, Jul 26, 2009.

Jul 26, 2009

Rock Band Unplugged Problem by Smartpal at 6:11 PM (1,490 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. Smartpal
    OP

    Member Smartpal The Guitar Guy

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    1,037
    Location:
    New Delhi, India
    Country:
    India
    So I'm playing Rock Band Unplugged off my mem stick but it stutters on some songs like the first 2 set I'm on. I've tried speeding up the MS from the recovery menu but its of no use. I'm on a PSP 3000 running 5.03 M33-6. Anybody care to help?
     
  2. Excellentnuke

    Member Excellentnuke GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    612
    Location:
    On a boat
    Country:
    United States
    Is your ISO compressed into a CSO?

    And do you mean 5.00 M33-6 or 5.03 GEN?
     
  3. Smartpal
    OP

    Member Smartpal The Guitar Guy

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    1,037
    Location:
    New Delhi, India
    Country:
    India
    It's a full ISO and my system info says 5.03 M33-6 I used CFWE 3.30.
     
  4. Raika

    Member Raika uguu

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    4,864
    Location:
    uguu
    Country:
    Antarctica
    Strange, I use 5.00m33 (it's almost the same right? xP) and I left it as an ISO, and my speed is 333/something and it runs perfectly. Did you put a .txt file in your GAME folder? (although I dunno if that's the problem)
     
  5. Spartan117H3

    Member Spartan117H3 GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 23, 2009
    Messages:
    209
    Location:
    Maryland
    Country:
    United States
    No, the blank text file is to prevent deletion of files. 5.00 M33 as in the full CFW where you don't have to reboot it every time you fully power it off? It's not the same but they are similar. Try using CFWE 3.60, the latest version at time of posting. I didn't get this problem. Then again, I'm running it as a CSO.
     
  6. benjaminlibl

    Member benjaminlibl Funky Member

    Joined:
    Jul 15, 2009
    Messages:
    789
    Location:
    Singapore
    Country:
    Singapore
    I hate the game. It killed my memory stick so many times, even with the .txt file. Way too easy too.
     
  7. Joe88

    Member Joe88 [λ]

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    11,179
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    bad game rips will cause the deletion
    the most popular release had this problem, I grabbed a not so popular one and never had a problem

    also I dont get a speed problem, I have the same card as you
    unless you have a fake one, I leave it at 222mhz
     
  8. dib

    Member dib GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 1, 2004
    Messages:
    1,561
    Country:
    United States
    The stuttering problem is due to the memory brand. I've tested it on two of mine before, and it works on a Sandisk but not the Lexar. Don't buy the most generic brand and it will play fine.
     
  9. Smartpal
    OP

    Member Smartpal The Guitar Guy

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    1,037
    Location:
    New Delhi, India
    Country:
    India
    I'll try using CFWE 3.60 and yeah my mem stick is original, if all else fails I'll try getting another release.
     

Share This Page