Hacking RetroArch not launching ?

slayer171

Member
OP
Newcomer
Joined
Jun 1, 2009
Messages
22
Trophies
0
XP
242
Country
Hey - I have installed the RetroArch channel and placed all the associating files on the SD, but it just displays the splash screen then boots me back to the Wii U menu whenever I go to launch? Help! I am running cbhc.
 
Last edited by slayer171,

Totobriac

Member
Newcomer
Joined
Jan 25, 2018
Messages
20
Trophies
0
Age
33
XP
76
Country
Argentina
Sorry. I don't own a Wii u myself yet. But I am very interested into the retroarch scene. I own a pi3 with retropie on it.
I read that on the retroarch tutorial:
"If you get a white screen when you start RetroArch, you're missing the assets package. If you can navigate the white menus, go to "Online Updater" and select "Download Assets". Otherwise, download the assets here and extract it to sd:/retroarch/media. The next time you open RetroArch, all should be well."
Maybe it can help you.
 

slayer171

Member
OP
Newcomer
Joined
Jun 1, 2009
Messages
22
Trophies
0
XP
242
Country
Sorry. I don't own a Wii u myself yet. But I am very interested into the retroarch scene. I own a pi3 with retropie on it.
I read that on the retroarch tutorial:
"If you get a white screen when you start RetroArch, you're missing the assets package. If you can navigate the white menus, go to "Online Updater" and select "Download Assets". Otherwise, download the assets here and extract it to sd:/retroarch/media. The next time you open RetroArch, all should be well."
Maybe it can help you.

Hey thanks for the response! Unfortunately, I tried that straight away, and it didn't work. I will try and figure it out when I have time.

Ps i'm sure you'll love your Wii U.. :D
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    KenniesNewName @ KenniesNewName: https://youtube.com/shorts/0PLynroGlRs?feature=share