Recap: Phantasy Star WiFi

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by Sumea, Mar 9, 2010.

Mar 9, 2010

Recap: Phantasy Star WiFi by Sumea at 5:46 AM (751 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. Sumea
    OP

    Member Sumea Disco Ninja Frog

    Joined:
    Aug 16, 2008
    Messages:
    1,316
    Location:
    Turku
    Country:
    Finland
    OK, so I really like this game, I really would like to get to online with it - but as long as I know (AND TESTED) the wifi is not working in flashcarts.

    I heard cyclo works normally, so acekard is lacking. Was there a fix?

    Searching does not give definitive answers.

    I would be HAPPY joy joy if I was told what I need to do. I am using the [E] version too, if it makes difference.

    This thread maybe should be in hacks too - But I need HELP (hence, game HELP) in this stuff...
     
  2. mentsrix

    Newcomer mentsrix Newbie

    Joined:
    Oct 7, 2009
    Messages:
    2
    Location:
    Statesboro, GA
    Country:
    United States
    I've successfully gotten on Wifi with both versions of the rom (Bahamut and Xenophobia) using M3i Zero on my DSi. Have you patched your rom for the Anti-piracy fix?

    There a few threads on this already. Xenophobia is supposed to allow Wifi w/ both flashcart and legit games when using his XPA patch.

    http://gbatemp.net/index.php?showtopic=190...15&start=15
     
  3. Sumea
    OP

    Member Sumea Disco Ninja Frog

    Joined:
    Aug 16, 2008
    Messages:
    1,316
    Location:
    Turku
    Country:
    Finland
    Yeah - I am testing around.

    My problem may be just using the EU version what has no better patch (I.e. Wifi fixed patch)
    Just the basic patch to get the game working.
    I will try around with US version more...
     
  4. DarkWay

    Member DarkWay tsubasa hiroge

    Joined:
    Aug 21, 2008
    Messages:
    1,552
    Location:
    Cornwall
    Country:
    United Kingdom
    works on my EDGE card after patching and yes I've played online a few times too
     
  5. jmido

    Member jmido GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 3, 2010
    Messages:
    111
    Country:
    United States
    I was playing wifi yesterday with an Acekard 2i.
     
  6. kineticUk

    Member kineticUk GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    458
    Location:
    Newcastle
    Country:
    United Kingdom
    I have played online recently with my RPG.
    Got the european version. I have just started my game and am only Lv12 HUmar (?). I wanna go through some missions and play this online with other people, would be great to find friends who wanna play through this. Let me know how you get on. PM me if you get online sorted and I'll add you to my friends if its ok.
     
  7. 5%

    Member 5% GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 25, 2008
    Messages:
    453
    Country:
    http://www.gbatemp.net/index.php?showtopic=193512
     

Share This Page