1. ZachyCatGames

    ZachyCatGames GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Jun 19, 2018
    Messages:
    3,137
    Country:
    United States
    I never use the “stock” config, I always use CFW, and yes I use title redirection for homebrew
     
    Last edited by ZachyCatGames, Jun 19, 2019
  2. ROYGES

    ROYGES Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 16, 2017
    Messages:
    65
    Country:
    United States
    Ok, I don't know if I can be helped here but pleaee help!

    I am told that going into recovery mode gets rid of it but my concern is will it burn fuses if I do? Will RCM mode be gone if I go into recovery mode?
     
  3. shchmue

    shchmue Developer
    Developer

    Joined:
    Dec 23, 2013
    Messages:
    776
    Country:
    United States
    maintenance mode does not burn fuses.
     
  4. ROYGES

    ROYGES Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 16, 2017
    Messages:
    65
    Country:
    United States
    ok, So once I come out of maintenance it will go directly into RCM or Atmosphere?
     
  5. shchmue

    shchmue Developer
    Developer

    Joined:
    Dec 23, 2013
    Messages:
    776
    Country:
    United States
    once you enter maintenance, just power off right away, then boot however you want
     
  6. ROYGES

    ROYGES Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 16, 2017
    Messages:
    65
    Country:
    United States
    Thank you, It is done!
     
  7. Cory

    Cory Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 9, 2015
    Messages:
    53
    Country:
    is there a hekate for 8.1.0 ?
     
  8. Draxzelex

    Draxzelex GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Aug 6, 2017
    Messages:
    14,610
    Country:
    United States
    Read the first post.
     
  9. AuRiM

    AuRiM Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 18, 2019
    Messages:
    9
    Country:
    Brazil
     
  10. atypicalchaos

    atypicalchaos Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 14, 2016
    Messages:
    78
    Country:
    Canada
    I have latest atmo and switch fw update installed and can no longer launch stock or cwf from launch you get an unknown package error

    hekate does NOT have 8.1.0 support as of yet....you can launch atmo as external payload and get into cfw but autorcm setup is not working right now as you can not launch stock fw i.e. if you switch between them you NEED to use a jig for cfw and normal boot for stock
     
    Last edited by atypicalchaos, Jun 22, 2019
  11. QUA

    QUA Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 22, 2019
    Messages:
    3
    Country:
    Estonia
    Thank you @ctcear for your hard work. Cant wait for the updated version with Firmware 8.10 and maybe even emunand support.
     
  12. Rune

    Rune GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Feb 15, 2017
    Messages:
    658
    Country:

    Wow. This is great.
     
    hippy dave, Bst22322, klear and 6 others like this.
  13. mrdude

    mrdude GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Dec 11, 2015
    Messages:
    1,100
    Country:
    Wow, what an excellent update - this must have taken an age to write. Thanks for taking the time to do this. Love the new GUI - it looks much more professional.
     
  14. JJTapia19

    JJTapia19 I fight for my friends.
    Member

    Joined:
    May 31, 2015
    Messages:
    2,170
    Country:
    Puerto Rico
    This looks really clean. Thanks for the massive update. Is there a way to configure the emunand's nintendo folder from hekate now? I want to use the Emutendo folder so I can switch between sx emunand and atmo's when atmo's file based emunand gets faster. I know there is a manual way to do it but doing it from hekate would be perfect.
     
    Last edited by JJTapia19, Jun 30, 2019
    klear likes this.
  15. gamemasteru03

    gamemasteru03 Nintendo nerd
    Member

    Joined:
    Sep 18, 2016
    Messages:
    1,215
    Country:
    United States
    Would also like to know if there is a way to do this.
     
  16. dc9884

    dc9884 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 9, 2018
    Messages:
    39
    Country:
    United States
    Nyx looks amazing, thanks so much!

    Is it possible to create an emuMMC from a backup of another console? (i.e., a hektate backup of my clean switch that I use for eShop purchases)
     
  17. Dothackjhe

    Dothackjhe GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Dec 29, 2013
    Messages:
    633
    Country:
    Philippines
    There is now. Hekate had just been updated to version 5 which supports firmware 8.1.0.
     
    Specced9 likes this.
  18. KTroopA

    KTroopA GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Mar 15, 2007
    Messages:
    594
    Country:
  19. Dothackjhe

    Dothackjhe GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Dec 29, 2013
    Messages:
    633
    Country:
    Philippines
    I have not dabbled much into this updated version of Hekate, yet. Can anyone tell me how do we add selections in the "Launch" menu?
     

    Attached Files:

    Specced9 and TylerSGman like this.
  20. bad361

    bad361 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jun 18, 2018
    Messages:
    805
    Country:
    Russia
    you create a boot entry in hekate_ipl.ini (e.g. [Atmosphere]) and under it point the payload sd path and icon path so it should look like this:

    [Atmosphere]
    payload=sd path
    icon=sd path

    You can also find more info here -> github.com/CTCaer/hekate
     
    Specced9 and Dothackjhe like this.
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Payload], Hekate, CTCaer