Random freezes in AK2i

Discussion in 'Acekard' started by thilixD, Sep 24, 2009.

Sep 24, 2009

Random freezes in AK2i by thilixD at 6:41 PM (1,026 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. thilixD
    OP

    Newcomer thilixD Advanced Member

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    52
    Country:
    United States
    I was having some problems playing Scribblenauts and Mario & Luigi Bowser's Inside Story (ramdom freezes) , and I tought that they'd end when I started using AKAIO 1.5, but they didn't. Is there something I can do or my flashcard (AK2i) is really broken?

    Thanks! [​IMG]
     
  2. girugamarc

    Member girugamarc GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 14, 2009
    Messages:
    328
    Country:
    United States
    someone help pls. I've been randomly freezing every since I updated my AK2 to 1.5
     
  3. anaxs

    Member anaxs got milk, got candy

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    2,208
    Location:
    your moms jeans pocket
    Country:
    Canada
    download akaio again
     
  4. thilixD
    OP

    Newcomer thilixD Advanced Member

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    52
    Country:
    United States
    thanks!
     
  5. siryu

    Newcomer siryu Advanced Member

    Joined:
    Aug 7, 2009
    Messages:
    52
    Location:
    From the Blue Sky
    Country:
    Indonesia
    same here... Not only ML:BIS, also all my games for example, mario party, scribblenauts, etc.

    Do you think if I download it again, my problem will solved??
     
  6. kohkindachi

    Member kohkindachi GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 7, 2006
    Messages:
    464
    Country:
    Singapore
    There isn't any problem with the rom. It's the cart :k Not reliable i can say. Keeps hanging for me too
     
  7. kingsanto

    Member kingsanto GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 15, 2009
    Messages:
    113
    Country:
    United States
    I've been having lots of random freezes as well. Games that were rock solid on my daugter's DSi with an Acekard 2i with the official loaders are freezing on my new DS lite with an Acekard 2i with Akaio 1.5. I've got too many different variables going. Different DS, different Acekard 2i, different SD card, and different software on the Acekard.
     
  8. kohkindachi

    Member kohkindachi GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 7, 2006
    Messages:
    464
    Country:
    Singapore
    I've facing problem with NDS LIte too. Can anyone confirm if lite is really facing such problems....most of the time
     

Share This Page