Rabbids go home - #Error002

Discussion in 'Wii - Hacking' started by kastell, Nov 8, 2009.

Nov 8, 2009

Rabbids go home - #Error002 by kastell at 4:08 PM (3,478 Views / 0 Likes) 12 replies

  1. kastell
    OP

    Newcomer kastell Newbie

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    Norway
    Hi!

    Have anyone got this game up and running? I have the NTSC game version, but a PAL WII.

    When I start the game normally it says it need to update. When I try to run the game trough softchip (with 002 prot enabled) or trough gecko with 002fix it fails with the Error002 blue screen. I have also installed the IOS55.

    I have modded the wii with DriveKey and are running 4.1E.

    Any suggestions ?
     
  2. TouchyFlea

    Newcomer TouchyFlea Newbie

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United Kingdom
    Yeah i have it running fine, 4.0E PAL Wii.
    It's softmodded though and i use USB Loader GX latest rev with the 002 fix enabled. Ty and ge the PAL version that's what i use.
     
  3. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    Arrgh. How about:
    - disc channel?
    - SoftChip with 002fix(Fake IOS Version)
    - Gecko OS with new 002 fix
    - Gecko OS
    ?
     
  4. mattjd

    Member mattjd GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 1, 2009
    Messages:
    233
    Location:
    Malvern
    Country:
    United Kingdom
    I had this problem with Sonic and the black knight whatever I tried it gave me that error all I did was patch which IOS it used with Waninkokos IOS patcher 1.1 and chose IOS55 stargely the previous IOS it used was IOS249 which caused the problems....
     
  5. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    Ok, that's the only working soltution for games that were patched to use IOS249. But who has 002 games patched to use IOS249?
     
  6. Whats85

    Newcomer Whats85 Member

    Joined:
    Apr 8, 2008
    Messages:
    37
    Country:
    Netherlands
    I think the problem is that error 001 and 002 are not in the main.dol of partition 2 (Data). Can't find both errors with Generic Wii Patcher. Anyone know where to look?
     
  7. longtom1

    Member longtom1 Keep an eye on my posts cause I quick edit frequen

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    2,641
    Location:
    Honey Oils inc.
    Country:
    Antarctica
    new type of protection I thinks had a few games like this say no 002 error by as soon as you play you get a blue 002 error screen
     
  8. Whats85

    Newcomer Whats85 Member

    Joined:
    Apr 8, 2008
    Messages:
    37
    Country:
    Netherlands
    All the games untill this one had errors 001 and 002 in main.dol of Data Partition. Exept Wii Sport Resort, found both errors in player.dol in that game. Maby new protection. I'm still on 3.1E, installed Cioscorp 3.4 for the missing IOS's, remove updates with Wii Dizzle Shizzle and remove errors 001 and 002 with Generic Wii Patcher. Always worked untill now.
     
  9. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    If you have a crappy modchip that can't handle 001 error you have only cIOSrev7 as choice. And with that you need to use a loader! All others just need cIOSrev14 in case they get 001 errors.

    Error 002 is fixed by using the disc channel, using SoftChip with Fake IOS Version, NeoGamma, Gecko OS with new 002 fix or latest Gecko OS.
     
  10. Whats85

    Newcomer Whats85 Member

    Joined:
    Apr 8, 2008
    Messages:
    37
    Country:
    Netherlands
    Well its a Wiikey1 so wouldn't call that crappy. Only never updated it because all games worked fine untill now. So what you are saying is that there a new version of error 002 and thats why GWP dont see it?
     
  11. kastell
    OP

    Newcomer kastell Newbie

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    Norway
    Neogamma R7 did the trick [​IMG] Softchip with fake IOS and gecko with new 002 fix do not work, at least for me. Thanks for the replies!
     
  12. bluesingsharp

    Newcomer bluesingsharp Member

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    18
    Country:
    Italy
    it works on my 4.1E on disc channel with cioscorp
     
  13. Whats85

    Newcomer Whats85 Member

    Joined:
    Apr 8, 2008
    Messages:
    37
    Country:
    Netherlands
    Yep got it working without removing errors 001 and 002. Cioscorps rules!
     

Share This Page