R4i problem

Discussion in 'R4 DS' started by mcismail, May 13, 2010.

May 13, 2010

R4i problem by mcismail at 10:01 AM (815 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. mcismail
    OP

    Newcomer mcismail Newbie

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    6
    Country:
    Netherlands
    i have a problem with my normal r4i when i put wood r4 v1.07 it wont start also a problem with ysmenu when i put the files he says loading who can help my.
     
  2. Infinite Zero

    Member Infinite Zero Almost!

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    2,922
    Location:
    California
    Country:
    United States
    Uh are you saying that you put Wood r4 in the R4i??
    Coz if you did, it's really not gonna work..
    clones dont work with wood r4, only the very first model of R4
     
  3. mcismail
    OP

    Newcomer mcismail Newbie

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    6
    Country:
    Netherlands
    ok and ysmenu?
     
  4. Infinite Zero

    Member Infinite Zero Almost!

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    2,922
    Location:
    California
    Country:
    United States
    hmmm from what i know it works with sdhc and only the original R4
     

Share This Page