R4DS reset?

Discussion in 'R4 DS' started by 206, Dec 22, 2008.

Dec 22, 2008

R4DS reset? by 206 at 5:59 PM (762 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. 206
    OP

    Newcomer 206 Member

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    16
    Country:
    United States
    Was just playin with daughters ds /R4ds when I want to switch games I have to turn it off and on again or is ther away to get back to games menu??

    Thanks
     
  2. sprogurt

    Member sprogurt GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 13, 2006
    Messages:
    375
    Country:
    United Kingdom
    If you're using the original R4 menu (all versions up to 1.18 i think) there should be an "R" in the top right-hand corner that can be toggled. When it's geen you can reset it back to the menu like how you'd normal do it with a normal ds cart.
     
  3. TheDarkPaladin

    Newcomer TheDarkPaladin Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Messages:
    17
    Country:
    United States
    Turn the R green while on the R4 Menu. Then while in a game just hit all the buttons (except power) at the same time.
     
  4. 206
    OP

    Newcomer 206 Member

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    16
    Country:
    United States
    Ty for the quick reply...I bought this for her last christmas put games on and have hardly got a turn since.....I was just putin new games on and got to thinkin after I try each one if I could reset.

    You guys Rock!
     

Share This Page