R4 USB Adapter not working

Discussion in 'R4 DS' started by EvilemX8, Oct 10, 2010.

Oct 10, 2010

R4 USB Adapter not working by EvilemX8 at 4:48 AM (2,007 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. EvilemX8
    OP

    Newcomer EvilemX8 Newbie

    Joined:
    Aug 25, 2010
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    When I plug in my USB Adapter to my Vista laptop, it goes on but when I try to copy a rom, it just says that the rom isnt located at Desktop and tells me to retry, then the Drive E(My R4 Drive) isn't there and comes back up with autoplay. It does that even if I don't try to copy the rom. Can someone plz help?
     
  2. Kikkerdril

    Newcomer Kikkerdril Member

    Joined:
    Jun 3, 2009
    Messages:
    27
    Country:
    Netherlands
    Your R4 USB Adapter is not working, funny how you already give the answer in your topic title. It is not working, get a new usb reader. The ones you get with thw flash carts are crappy and break down quickly.
     
  3. gifi4

    Member gifi4 How am I a 'New Member'?

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    2,352
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    Wrong, what you suggested is a possibility, not the answer, there are other possibilities, like the usb port he is plugging it into might now work properly, in that case, try changing usb port. There are more possibilities as to why it might not work.
     
  4. Kikkerdril

    Newcomer Kikkerdril Member

    Joined:
    Jun 3, 2009
    Messages:
    27
    Country:
    Netherlands
    Ok it is true that it can be another problem as well. But around 10% from these simple USB MicroSD readers are broken when they arrive so chances are big this is the problem.
     

Share This Page