R4 Upgrade revolution

Discussion in 'R4 DS' started by Anur4j, Mar 31, 2011.

Mar 31, 2011

R4 Upgrade revolution by Anur4j at 7:43 PM (1,796 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. Anur4j
    OP

    Newcomer Anur4j Newbie

    Joined:
    Mar 31, 2011
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    my friends r4 upgrade revolution won't load pokemon black or white. I know it's a clone but when I try to put Waio or ysmenu on it won't work. BTW I simply drag the waio files to the card with the original firmware on it since waio says I need the dual boot thing for waio to work on the flash card.

    Image of card:
    [​IMG]

    So can anyone help.

    PS. according to him ysmenu and waio will open but will not work with pokemon black and white.
     
  2. fearofshorts

    Member fearofshorts GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 12, 2009
    Messages:
    479
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    I don't think that any version of wood works on that clone. I may be wrong though.
     
  3. Nebz

    Member Nebz The N00b

    Joined:
    Jul 1, 2010
    Messages:
    1,220
    Location:
    Rhode Island
    Country:
    United States
  4. Anur4j
    OP

    Newcomer Anur4j Newbie

    Joined:
    Mar 31, 2011
    Messages:
    3
    Country:
    United States
  5. zizer

    Member zizer GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    2,035
    Country:
  6. Anur4j
    OP

    Newcomer Anur4j Newbie

    Joined:
    Mar 31, 2011
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Go on say might help sizer.
    Btw I don't think he pressed the b button after loading waio. I can't tell him now because he isn't online
     
  7. Nebz

    Member Nebz The N00b

    Joined:
    Jul 1, 2010
    Messages:
    1,220
    Location:
    Rhode Island
    Country:
    United States
    Sorry I didn't get back to ya... I don't see why it doesn't work though [​IMG]

    I have the same cart and all you'd have to do is drag and drop the contents of the correct YSMenu folder and it should work just fine.
    Btw, I don't even think WAIO has been updated for these games (unless someone has been updating it recently)

    I'd suggest backing up your games, formatting, placing the firmware again along with the correct YSMenu and then to try again.
     

Share This Page