R4 stuck on loading

Discussion in 'R4 DS' started by nico445, Aug 18, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
Aug 18, 2011

R4 stuck on loading by nico445 at 12:05 PM (598 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. nico445
    OP

    Member nico445 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 27, 2008
    Messages:
    579
    Location:
    my house.
    Country:
    Netherlands
    i have a r4 here. that always freezes on the loading screen.. doesn't mather if i insert a microsd or not
    tried to use the original firmware, Wood R4 and YSMenu but nothing seems to work.. might be a clone
    but on the front it is just like the original , so would anybody know if there's a way to get this card to work again?
     
  2. tiggerlator

    Member tiggerlator GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    204
    Country:
    United Kingdom
    Does it have a web address on the front of the card? if not can you post a pic of it please?
     
  3. nico445
    OP

    Member nico445 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 27, 2008
    Messages:
    579
    Location:
    my house.
    Country:
    Netherlands
    was just like the original R4.. but considering that it wasn't worth anything since new ones are like 2$ and
    because it wasn't really in a good shape i just threw it away.. so this topic can be locked
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page