R4-pro.com

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by Allucrey, Mar 5, 2011.

Mar 5, 2011

R4-pro.com by Allucrey at 2:22 AM (3,664 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. Allucrey
    OP

    Newcomer Allucrey Newbie

    Joined:
    Mar 3, 2011
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    I think i have a R4-pro.com cart I don't rightly know but when i put their wood _rpg thing on all i get is a white screen any help ould be appriciative.
     
  2. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    What does the cart say on it?
     
  3. Slyakin

    Member Slyakin See ya suckers

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Messages:
    4,450
    Location:
    Soviet Slyakin
    Country:
    United States
    Unfortunately, I think that clone is non-supported by Wood.

    You're gonna have to get a new R4, it seems.
     
  4. Allucrey
    OP

    Newcomer Allucrey Newbie

    Joined:
    Mar 3, 2011
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    R4i SDHC
    Revolution for DS
    (NDSI/NDSL/NDS)
    I'm gonna take some pics of it too show you.
    [​IMG]
    [​IMG]

    K well my camera hates taking pics of reflective surfaces so it sucks. so i found these this is what it looks like
     
  5. Allucrey
    OP

    Newcomer Allucrey Newbie

    Joined:
    Mar 3, 2011
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    is there anything i can do to play any games on it?
     
  6. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
  7. Allucrey
    OP

    Newcomer Allucrey Newbie

    Joined:
    Mar 3, 2011
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    So my option is
    -YSmenu - Maybe
    -New R4
     
  8. Sausage Head

    Banned Sausage Head Lord Sausage LXIX

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    1,677
    Location:
    alanjohn check ur pm
    Country:
    Netherlands
    don't get an r4 at all.
    get a supercard dstwo or acekard 2i if your budget is good
     

Share This Page