Quick reply spam(?)

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by mrfatso, Nov 27, 2009.

  1. mrfatso
    OP

    mrfatso That guy!!

    Member
    4,932
    6
    Apr 17, 2008
    Senegal
    @Your Home,behind the sofa
    Might be just me or a bug with firefox or something, but just now when i logged in,

    all i saw for a few windows was this:

    [​IMG]
     
  2. luke_c

    luke_c Big Boss

    Member
    3,587
    32
    Jun 16, 2008
    Land of England
    Never experienced it myself... Probably just a bug with your Browser.
    Or maybe it's telling you to post more [​IMG]
     
  3. zuron7

    zuron7 RBYG

    Member
    1,369
    3
    Apr 6, 2009
    India
    GPS not available in this area
    Should have blurred your e-mail id.
     
  4. mrfatso
    OP

    mrfatso That guy!!

    Member
    4,932
    6
    Apr 17, 2008
    Senegal
    @Your Home,behind the sofa
    i don mind spams from u guys, i just deleted them all [​IMG]
     
  5. Hatsu

    Hatsu Someone's been killing, eh?

    Banned
    2,143
    0
    Oct 19, 2009
    __________________ Warn: 50%
    Funny problem.

    Try changing the theme.
     
  6. iFish

    iFish Slower than a 90s modem

    Member
    4,223
    159
    Jul 11, 2009
    Canada
    Montreal, QC
    ive seen that befor just rephreshed and it flew away
     
  7. Eon-Rider

    Eon-Rider GBAtemp Maniac

    Member
    1,021
    15
    Jun 15, 2008
    Try resetting your cache.
     
  8. mrfatso
    OP

    mrfatso That guy!!

    Member
    4,932
    6
    Apr 17, 2008
    Senegal
    @Your Home,behind the sofa
    as for me, it just show up for 2 of my tabs and the rest are alright [​IMG]
     
  9. Davess

    Davess On the list :D (Thanks Haflore)

    Member
    693
    4
    Mar 15, 2009
    Canada
    __________________ Posts: 9326
    Finally my spam-bot has a Email!!

    but you have like 21?