Quick Question, WiiDump Related

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Davess, Nov 9, 2009.

Nov 9, 2009
  1. Davess
    OP

    Member Davess On the list :D (Thanks Haflore)

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    693
    Location:
    __________________ Posts: 9326
    Country:
    Canada
    hey, i have a softmodded wii cios 249 rev 14, and cios 222 38 merged with 37

    when i try to dump my friends Paper Mario Gamecube i get errors when it try to Mount the USB.

    I am using a 8GB USB in Port0 formated to Fat32

    help?
     
  2. Davess
    OP

    Member Davess On the list :D (Thanks Haflore)

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    693
    Location:
    __________________ Posts: 9326
    Country:
    Canada
    *bump

    Help?
     
  3. DarkMatterCore

    Member DarkMatterCore I like turtles.

    Joined:
    May 30, 2009
    Messages:
    886
    Location:
    Cabimas, Zulia, Venezuela.
    Country:
    Venezuela
    Try to insert it when the app is already loaded. Also, try with cIOS rev13a.
     
  4. Davess
    OP

    Member Davess On the list :D (Thanks Haflore)

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    693
    Location:
    __________________ Posts: 9326
    Country:
    Canada
    thanks, i'll try
     

Share This Page