question

Discussion in 'R4 DS' started by jowan, Aug 15, 2008.

Aug 15, 2008

question by jowan at 10:27 PM (951 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. jowan
    OP

    Member jowan GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 10, 2008
    Messages:
    277
    Location:
    Medellin
    Country:
    Colombia
    i bought Opera for DS and i wonder if you can run GBA games on the R4 with the opera memory expansion pack [​IMG]
     
  2. Rayder

    Former Staff Rayder Mostly lurking lately....

    Joined:
    Jan 14, 2007
    Messages:
    6,613
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    No, you can't.
     
  3. jowan
    OP

    Member jowan GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 10, 2008
    Messages:
    277
    Location:
    Medellin
    Country:
    Colombia
    ok thats all thank you please someone close the topic
     

Share This Page