Hacking Question about memory card and sd2vita

olimar718

Well-Known Member
OP
Newcomer
Joined
Mar 5, 2017
Messages
71
Trophies
0
Age
23
XP
662
Country
France
I have a SD2vita set up and working with a 32gb micro SD card.
I also have a 4gb Sony memory card.
But now that my sd2vita is Mounted as ux0 I cannot see the normal memory card anywhere (in Vita shell or ftp)
Is it normal ? Or is it possible to access the memory card when you have sd2vita on ux0?
Thanks in advance.
 

Spartk

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Jul 24, 2017
Messages
83
Trophies
0
Age
35
XP
153
Country
Argentina
I have a SD2vita set up and working with a 32gb micro SD card.
I also have a 4gb Sony memory card.
But now that my sd2vita is Mounted as ux0 I cannot see the normal memory card anywhere (in Vita shell or ftp)
Is it normal ? Or is it possible to access the memory card when you have sd2vita on ux0?
Thanks in advance.

press triangle in vitashell and select "mount uma0:"
 
  • Like
Reactions: olimar718

olimar718

Well-Known Member
OP
Newcomer
Joined
Mar 5, 2017
Messages
71
Trophies
0
Age
23
XP
662
Country
France
did you mod your psvita with original memory card in it and then configured sd2vita? or are you trying to put an original memory card in a pre-modded psvita with only sd2vita?
I did mod with original Vita memory card.
 

Spartk

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Jul 24, 2017
Messages
83
Trophies
0
Age
35
XP
153
Country
Argentina
I did mod with original Vita memory card.

usually when you mod your psvita with original memory card, and then configure sd2vita, you automatically get your sd2vita as ux0: and your memory card as uma0:. if you can't see the uma0: you can mount it in vitashell by pressing triangle in main screen (the one with all psvita's drives). there's no need to make any new configuration to enable your sony memory card.
 

Zukov

Dinosaur
Member
Joined
Oct 2, 2016
Messages
325
Trophies
0
Age
37
XP
895
Country
Chile
usually when you mod your psvita with original memory card, and then configure sd2vita, you automatically get your sd2vita as ux0: and your memory card as uma0:. if you can't see the uma0: you can mount it in vitashell by pressing triangle in main screen (the one with all psvita's drives). there's no need to make any new configuration to enable your sony memory card.
Maybe the plugin ain't appropiate? I know there's one for mounting sd2vita as ux0, and another one to mount SD2Vita as ux0 and the original memcard as uma0.
 

Spartk

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Jul 24, 2017
Messages
83
Trophies
0
Age
35
XP
153
Country
Argentina
Maybe the plugin ain't appropiate? I know there's one for mounting sd2vita as ux0, and another one to mount SD2Vita as ux0 and the original memcard as uma0.

There are 2 plugins, one to mount sd2vita as ux0: and original memory as uma0: and the other one doing the opposite thing.
 

You may also like...

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • RedColoredStars @ RedColoredStars:
    a nearly 6 yr old moto g5 plus
  • RedColoredStars @ RedColoredStars:
    Not saying its not happening for you. Your image is right there. I just dont know why yours is so high and mine is so low. :)
  • K3N1 @ K3N1:
    It could be other factors high ram refresh rate etc
  • RedColoredStars @ RedColoredStars:
    know a good app to double check? perhaps my phones own memory usage stats is full of shit. lol
  • K3N1 @ K3N1:
    Samsung UI is probably a ram hog as it is
  • RedColoredStars @ RedColoredStars:
    Yeah. Could be a number of things. My old ass phone has a custom rom on it too so a lot of the bloat is gone, and its not using the moto UI
  • M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ:
    @K3N1, I'm using an XCover 5
  • FAST6191 @ FAST6191:
    re youtube on phones. Newpipe is the way
    +1
  • FAST6191 @ FAST6191:
    3x playback speed and no adverts plus whole load of other things.
  • K3N1 @ K3N1:
    Until it gets a lawsuit notice
  • FAST6191 @ FAST6191:
    Not sure what path they would use for this one
  • FAST6191 @ FAST6191:
    On a different note entirely I randomly ended up on a hardware mods website. Lot of stuff for the GBA and DS it seems that I had missed entirely.
  • FAST6191 @ FAST6191:
    as well as the option to pay $2 for a surface mount standard fuse
  • Oleboy555 @ Oleboy555:
    i use re vanced
  • K3N1 @ K3N1:
    VPN YouTube premium $15 a year with a Turkey connection lol
  • M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ:
    D, E, F, G...
  • cearp @ cearp:
    @FAST6191 - totally agree. not sure the reasons people use vanced/revanced over newpipe.
    I guess it's because of people still wanting to use their yt account (with vanced)?
    +1
  • cearp @ cearp:
    when I use newpipe, I am not signed in, no ads, have exportable watch lists etc... really good.
  • luotesi @ luotesi:
    Does anyone have a golden cheat for D2R v1.0.2.0?Like Money、Exp。
  • M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ:
    Look elsewhere or make your own
  • Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo:
    With hookers and booze!!!
    Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo: https://youtu.be/a-xGt-YvYys