Thread Status:
Not open for further replies.
  1. BurningDesire

    OP BurningDesire GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Jan 27, 2015
    Messages:
    5,000
    Country:
    United States
    So I remember awhile ago on smeas twitter there was a post that the HBL could now be loaded as a actual channel through gateway. How does one do this?
     
  2. MsMidnight

    MsMidnight part time fe modder
    Member

    Joined:
    Oct 12, 2015
    Messages:
    1,753
    Country:
    Get the CIA released by yellows8
     
  3. BurningDesire

    OP BurningDesire GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Jan 27, 2015
    Messages:
    5,000
    Country:
    United States
    Where?
     
  4. MsMidnight

    MsMidnight part time fe modder
    Member

    Joined:
    Oct 12, 2015
    Messages:
    1,753
    Country:
  5. BurningDesire

    OP BurningDesire GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Jan 27, 2015
    Messages:
    5,000
    Country:
    United States
  6. SANNIC789

    SANNIC789 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 3, 2015
    Messages:
    704
    Country:
    United States
    Another day another dumb thread that can be avoided by going on..... GOOGLE.
     
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Question, gateway,

Thread Status:
Not open for further replies.