quake 2 rev2 Wii not working

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by gbatenp, Nov 8, 2010.

Nov 8, 2010

quake 2 rev2 Wii not working by gbatenp at 8:39 PM (933 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. gbatenp
    OP

    Newcomer gbatenp Member

    Joined:
    Nov 8, 2010
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    I tried the game and follow the rules but the game seems to not-wanting to work.

    I dont know if that matter, but have a 3.2E Wii with 1.03 HBC (then, now have 1.08). I got the \baseq2 directory of the game with ALL subfolders, put it on root of the SD card (FAT32), delete de config.cfg to let the engine create the original bind mappings, plus the new values added for this port.

    BUT the result was something like this:

    can't find colormaps\image.pcx

    Anybody have and idea why doest work? Maybe i have a 'wrong' version of the game??
     
  2. gbatenp
    OP

    Newcomer gbatenp Member

    Joined:
    Nov 8, 2010
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    anyone? nobody tries to play it?

    [​IMG]
     
  3. NewFang

    Newcomer NewFang Advanced Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    76
    Country:
    United States
    I cant get any of the old ID games to work, DoomWii or Wolfenstein for that matter. Havent tried Quake in a while though. I posted something here a few weeks ago and someone said they would be doing a DoomWii update soon. I either get code dumps or freezeing on everything. I'm not sure if I'm suppose to find a wad file for the game and put it in a folder somewhere or not. I just kinda gave up on it for the time being.
     

Share This Page