PSP 1000 issues

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by sjones900, Feb 17, 2010.

Feb 17, 2010

PSP 1000 issues by sjones900 at 2:37 AM (645 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. sjones900
    OP

    Member sjones900 GBAtemp Advanced Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    808
    Location:
    TX
    Country:
    United States
    So my friend came to me with this psp that he wanted CFW on. So I did it for him and no more than a week later. He said it stopped working. This is what he told me, "First when it started acting up the key locked up it wasn't frozen but I was unable to navigate the screen, but the hold switch was not engaged. Then eventually it got to the point where it is right now where it won't turn on." It's possibly bricked but usually bricked psp's still respond when a memcard is inserted don't they? Well this one does not. It just turns on with nothing on the screen. Only way to turn it off is by pulling out the battery. Can you guys help me diagnose this psp?
     
  2. luke_c

    Member luke_c Big Boss

    Joined:
    Jun 16, 2008
    Messages:
    3,587
    Location:
    Land of England
    Country:
    United Kingdom
    Memory stick or not it doesn't matter, a brick is a brick. If he can get into recovery mode by holding R on boot he can enable USB mode and put on the un-semi-bricker then loadit through the menu (You have to put it in a certain folder) Or you canjust get a Pandora and reflash the CFW, if it doesn't work after you've reflashed it, it's his PSP
     
  3. sjones900
    OP

    Member sjones900 GBAtemp Advanced Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    808
    Location:
    TX
    Country:
    United States
    Holding R for recovery doesn't work... :/
     
  4. Dangy

    Member Dangy Twisting Your Mind & Smashing Your Dreams

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    1,391
    Country:
    United States
    I would say just totally restart. Try to unbrick it using a Pandora, and then format the flash0.
     
  5. sjones900
    OP

    Member sjones900 GBAtemp Advanced Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    808
    Location:
    TX
    Country:
    United States
    should flash it with a lower firmware? I think Gen is what bricked it.
     
  6. Jamstruth

    Member Jamstruth Secondary Feline Anthropomorph

    Joined:
    Apr 23, 2009
    Messages:
    3,456
    Location:
    North East Scotland
    Country:
    United Kingdom
    I'd say reflash to 5.03 to test whether it still locks up there, if it does its a hardware issue, if not you can try M33 or GEN again. Which GEN did you use anyway?
     

Share This Page