Problems with Pikmin PAL, tried everything yet

Discussion in 'Wii - Hacking' started by videtonator, Feb 28, 2009.

  1. videtonator
    OP

    Newcomer videtonator Member

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    13
    Country:
    Brazil
    hello guys, hope this is the right section to this question

    so, in the beggining of the mounth, I took pikmin (wii version) PAL, but 'til now I can't do it work

    I burned it 3 times: one the iso free of programs, another with brickblocker and regionfrii, and the last one region changed and without update, using Wiizle Shiizle Diizle

    no one of them worked in disc channel, but, OK, let's try in softchip or backup launcher

    but, both gives the same error, trying force NTSC, green screen, the other options, the game runs in black and white

    searching in the web, I discovered that people made it work using geckoOS, so, I downloaded the latest version,1.07b i think, and tried

    the same error of backup launcher and softchip

    this happened with all the DVD's that I burned

    so, any solution for me?this happens with kororinpa (i took the pal version because it had more seeds), rogue trooper and pikmin

    thank guys
     
  2. john25usa

    Newcomer john25usa Advanced Member

    Joined:
    Oct 7, 2008
    Messages:
    67
    Country:
    Australia
    if your using the PAL version with the NTSC-U firmware that is to be expected. try using generic wii patcher to patch the video mode to NTSC. and please next time ask in the N00B PARADISE stickied thread

    and by the way also state basic info like your wii firmware/region it really would help both you and us
     
  3. videtonator
    OP

    Newcomer videtonator Member

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    13
    Country:
    Brazil
    thanks man, I'll try this

    sorry by the mistakes, next time I'll look by the stickeds thrads, and put the firmware and region (I swear that I start to type thinking in put the region and firmware, but I forgot it at the end LoL)
     
  4. kyle007

    Member kyle007 GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    387
    Country:
    United States
    im on ntsc and got it to work full color just fine through gamma by forcing pal60 3.2 NTSC
     

Share This Page