Problem with Preloader and POC Launcher

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Djarid, Feb 15, 2009.

Feb 15, 2009
  1. Djarid
    OP

    Newcomer Djarid Member

    Joined:
    Dec 11, 2008
    Messages:
    17
    Location:
    Netherlands
    Country:
    Netherlands
    Hi there,

    I'm sorry if this quenstion is already asked and answered but I've searched my ass off for it, but no resealts.



    My system:
    I've sofmodded my Wii so I've firmware 3.2E, Preloader 0.27, generated hacks with Hacks.ini Creator v0.4 Beta

    The Problem:
    I really like the black theme from softmii but I want to be able to put my own health screen into the NAND without overwriting the softmii skin.
    Therefore I want to run it with POC Launcher. The only problem is, when I want to launch the .dol file or set it as systemboot I get the following error:

    This error also shows when I want to load an installed dol file in preloader.

    I've been searching for 2 days now for a simular problem and answer but couldn't find it.

    Please help!
     
  2. D-Jay

    Member D-Jay GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 23, 2009
    Messages:
    477
    Location:
    Germany
    Country:
    Germany

    First: Update to preloader 0.28

    Did you copy boot.jpg and .mp3 to sd-card root?
     
  3. Don Killah

    Member Don Killah GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 21, 2002
    Messages:
    1,127
    Country:
    France
    Which version did you try? CrazyIntro v0.3 should be the one to use.
    By the way POCLauncher is dead, new name is CrazyIntro... get it here:
    http://gbatemp.net/index.php?showtopic=132452

    Just have a boot.jpg (608x456, otherwise code dump) and a boot.mp3 (at least 10 seconds) files on the root of your SD as well as the crazyintro file.
    I'm running fine with those settings.
     
  4. Djarid
    OP

    Newcomer Djarid Member

    Joined:
    Dec 11, 2008
    Messages:
    17
    Location:
    Netherlands
    Country:
    Netherlands

    Thanks for the help, it's all running now! I think that the problem was the size of my jpeg file.

    @D-Jay:
    My dad changed the password for the router, but the asswhole forgot it!
    We have a MAC adress security on the modem. Since the basterd forgat the password, I can't add my Wii's MAC adress to the non-blocked list.
     
  5. Don Killah

    Member Don Killah GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 21, 2002
    Messages:
    1,127
    Country:
    France
    You're welcome mate.

    For your router, you just have to use the reset button usually located under your router.
    And you'll just have to reenter the admin panel (192.168.0.1 or 192.168.1.1) with the default login/pw (admin/admin most of the time).
    But is suggest you to search google for them before reseting your router.
     

Share This Page