Pro Evolution Soccer

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by fucemal, Jul 29, 2010.

  1. fucemal
    OP

    fucemal Member

    Newcomer
    23
    0
    Dec 17, 2009
    United States
    hi all,

    im using neogamma r9 beta9 and i have problems booting pes 2010. Every other game i tried works fine but not this one. I,ve installed softmods using the guides on this site. Please help me figure out how to boot this game. thanks.
     
  2. fucemal
    OP

    fucemal Member

    Newcomer
    23
    0
    Dec 17, 2009
    United States
    hey again. i have still not found out whats wrong. anyone?

    the wiki says it Works perfectly with neogamma r8 beta 15 and cios rev15

    however, when installing softmod i think i installed cios rev19. and there are lots of different cios and all. its so confusing.

    i mean, if i have 19 wich is higher revision then 15 it shud work right?

    what am i doing wrong here........
     
  3. justjack

    justjack GBAtemp Regular

    Member
    163
    18
    Feb 10, 2009
    Cote d'Ivoire
    I don't think this game requires anything special. Maybe it's a bad rip? Did you try with other loaders?
     
  4. Ofterdingen

    Ofterdingen Member

    Newcomer
    15
    0
    Nov 10, 2009
    Gambia, The
    Try playing around with Wii Options > Force NTSC and with language.
     
  5. fucemal
    OP

    fucemal Member

    Newcomer
    23
    0
    Dec 17, 2009
    United States
    hey i upgraded with neogamm b33 and it all works fine. thank you.