Preloader 0.29 cannot load HBC?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by keropi, Sep 30, 2009.

Sep 30, 2009

Preloader 0.29 cannot load HBC? by keropi at 9:55 PM (4,053 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. keropi
    OP

    Newcomer keropi Member

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    33
    Country:
    Greece
    Hiya!

    My 4.0E wii works just fine, but I just tried to start HBC from preloader 0.29 ... I booted holding RESET, and preloader comes up... I choose "homebrew channel" option and I get:

    "Error autobooting HBC, maybe title not installed?"

    wth? HBC just got updated to 1.05 and works fine... Should I re-install preloader?



    ps. I don't know if it is relevant, I use a 8GB SDHC card...

    thanks!!! [​IMG]
     
  2. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    HBC 1.0.5 has other titleID than HAXX
    so preloader can't find it
     
  3. CasperH

    CasperH Newbie

    HBC has changed title ID so it won't work, you have to wait for a update mate.

    Edit: darn, got beaten
     
  4. giantpune

    Member giantpune GBAtemp Addict

    Joined:
    Apr 10, 2009
    Messages:
    2,860
    Country:
    United States
  5. keropi
    OP

    Newcomer keropi Member

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    33
    Country:
    Greece
    bah, seems a bad way to "fix" the problem... I will wait for a preloader update or something.... at least it is not something wrong with my system [​IMG]
     
  6. jfireyall

    Newcomer jfireyall Member

    Joined:
    Oct 4, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    is there a way to go back to the older homebrew channel so preloader will detect it?
     
  7. Lothlorian

    Member Lothlorian GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Messages:
    207
    Location:
    Berdoo
    Country:
    United States

    You should find this thread interesting.

    http://gbatemp.net/index.php?showtopic=183596
     
  8. payas

    Newcomer payas Member

    Joined:
    Apr 30, 2009
    Messages:
    35
    Country:
    United Kingdom
    You can just use preloader modded by jodi which works fine. i've installed it and it works fine boots hbc which also works fine. NO PROBLEMS easy fix
     

Share This Page