FIXED Posting threads now works again

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by Costello, Jul 29, 2017.

  1. Costello
    OP

    Costello Headmaster

    Administrator
    12,411
    5,700
    Oct 24, 2002
    After a server change we failed to detect an issue with creating new threads. This is now fixed. If you run into other errors, please report them here so we can work on them rapidly. Thanks in advance!

    download.jpg
     
    smileyhead, Veho, Abu_Senpai and 7 others like this.
  2. Dionicio3

    Dionicio3 Some Cool Skiddo

    Member
    3,150
    4,767
    Feb 26, 2017
    United States
    Hollister, CA
    THANK YOU SO MUCH
     
    Alkéryn and tunip3 like this.
  3. Piluvr

    Piluvr Resident Masturbator

    Member
    645
    353
    Jul 27, 2015
    United States
    Behind you
    Tempstyle new dark when
     
  4. Sonic Angel Knight

    Sonic Angel Knight GBAtemp Legend

    Member
    10,032
    5,079
    May 27, 2016
    United States
    New York
    YAY Thanks MR. Lion sir. :)
     
  5. blujay

    blujay GBATemp's Official Warthog

    Member
    2,114
    1,962
    Nov 2, 2015
    United States
    Gilbert, Arizona
    noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

    my thread was special :'(

    oh well.

    but nice job
     
  6. supergamer368

    supergamer368 high on froot loops all the time

    Member
    328
    246
    May 22, 2016
    United States
    A wastebasket reading my neighbor's mail
    welp time for more eof
     
  7. DeoNaught

    DeoNaught ¯\_(ツ)_/¯

    Member
    1,512
    1,450
    Aug 22, 2016
    United States
    Over there ;)
    HUZZAH
     
  8. SpiffyJUNIOR

    SpiffyJUNIOR GBAtemp Fan

    Member
    315
    136
    Apr 13, 2016
    United States
    US
    OH YEAH MR KRAB BROTHERS
     
  9. eduall

    eduall GBAtemp Regular

    Member
    254
    56
    May 29, 2014
    so was a bug... !
     
    sniper_x002 likes this.
  10. Taleweaver

    Taleweaver Storywriter

    Member
    5,606
    1,644
    Dec 23, 2009
    Belgium
    Belgium
    Oh...and here I was thinking it was something on my end (I had different tabs open, was busy installing windows updates and such...despite the error message, I just assumed it was something on my PC :shy: ).

    Anyway...glad it's fixed. :)
     
    sniper_x002 and Tomato Hentai like this.
  11. dj505

    dj505 Inexperienced Romhacker

    Member
    523
    119
    Oct 4, 2014
    Canada
    Most likely at the arcade
    I thought it was local haha. Rebooted my router multiple times and restarted my PC as well. Glad it's fixed!
     
    sniper_x002 likes this.
  12. Dionicio3

    Dionicio3 Some Cool Skiddo

    Member
    3,150
    4,767
    Feb 26, 2017
    United States
    Hollister, CA
    Btw, it feels like there is no more spam after this
     
  13. Lilith Valentine

    Lilith Valentine GBATemp's Wolfdog™ Spooky cute.

    Member
    20,082
    21,220
    Sep 13, 2009
    Antarctica
    Between insane and insecure
    I hate it when new threads can be made! :nayps3:
    (Thanks for fixing the bug! I am glad to see everything in working order again!)
     
    Thelucario21, DeoNaught and Dionicio3 like this.
  14. Shadowfied

    Shadowfied GBAtemp Advanced Maniac

    Member
    1,710
    1,619
    Dec 6, 2014
    Do we even need more new threads at this point? /half-s
     
  15. RedoLane

    RedoLane GBAtemp Regular

    Member
    108
    141
    Sep 16, 2016
    Israel
    I guess the moderators found out which bug pulled the threads inside their server.
     
  16. Veho

    Veho The man who cried "Ni".

    Former Staff
    8,875
    16,912
    Apr 4, 2006
    Croatia
    Zagreb
    Praise Costello ༼ つ ◕_◕ ༽つ [​IMG]
     
    Dionicio3 and Scarlet like this.
  17. Noctosphere

    Noctosphere Moon furries | Official follower of Skiddon't-ism

    Member
    2,063
    1,988
    Dec 30, 2013
    Canada
    Between three furries women
    Eof always need more
     
  18. Kevinpuerta

    Kevinpuerta GBAtemp Regular

    Member
    275
    92
    Mar 6, 2016
    United States
    I thought the problem was from my end. Glad it was fixed.