Pokemon save editor

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by MADKATZ99, May 17, 2007.

May 17, 2007

Pokemon save editor by MADKATZ99 at 9:38 AM (12,080 Views / 0 Likes) 15 replies

  1. MADKATZ99
    OP

    Member MADKATZ99 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 9, 2005
    Messages:
    839
    Location:
    AUS
    Country:
    Australia
    Hey, I just got the save editor for pokemon diamond, and its awesome, but the dropdown menus have weird symbols.. I think I heard somwere that you need some tool for japanese symbols and they come out in english or somthing...

    If anyone has the save editor, can you help a brother out? [​IMG]

    Thanks
     
  2. thegame07

    Member thegame07 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    3,860
    Country:
    United Kingdom
  3. MADKATZ99
    OP

    Member MADKATZ99 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 9, 2005
    Messages:
    839
    Location:
    AUS
    Country:
    Australia
    Thanks, but thats the one im allready using... I downloaded it from a link of yours in another thread [​IMG]

    The dropdown menus are all weird symbols still...

    When I look at japanese symbols on this computer, it comes out as squares... is that any constallation?
     
  4. thegame07

    Member thegame07 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    3,860
    Country:
    United Kingdom
    its all english for me [​IMG] i didn't need to do anything.
     
  5. Callumwatkin1

    Newcomer Callumwatkin1 Member

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    15
    Country:
    United Kingdom
    Is your computer lanuage wingdings ?
     
  6. Xenophobe

    Newcomer Xenophobe Advanced Member

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    66
    Country:
    Australia
    http://www.m3-forum.com/viewtopic.php?t=8825

     
  7. MADKATZ99
    OP

    Member MADKATZ99 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 9, 2005
    Messages:
    839
    Location:
    AUS
    Country:
    Australia
    Thanks, I downloaded the bottom rapidshare file, and I installed applocale, I opened the editor, and it still comes out like this:

    [​IMG]
     
  8. HBK

    Member HBK Clover - Fearless to Speak Now. ;)

    Joined:
    Mar 30, 2007
    Messages:
    1,813
    Location:
    Portugal
    Country:
    Portugal
  9. MADKATZ99
    OP

    Member MADKATZ99 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 9, 2005
    Messages:
    839
    Location:
    AUS
    Country:
    Australia
    Ummm thanks, but the drop down menus still arnt in english...
     
  10. Xenophobe

    Newcomer Xenophobe Advanced Member

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    66
    Country:
    Australia
  11. MADKATZ99
    OP

    Member MADKATZ99 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 9, 2005
    Messages:
    839
    Location:
    AUS
    Country:
    Australia
    I didnt ignore it, I just didnt have a clue what you were talking about... Gee's, im not some kind of genious, I need more detail!!!!
    Thanks, ill try download this and see if it works..
     
  12. acer123

    Newcomer acer123 Newbie

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    5
    Country:
    Canada
    anyone have success using the event editor to trigger arceus, shaymin and darkai?
     
  13. ambitous21

    Member ambitous21 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 3, 2006
    Messages:
    692
    Country:
    United States
    yes i got them 3 all fine
     
  14. EarthBound

    Member EarthBound a/s/l?

    Joined:
    Aug 28, 2003
    Messages:
    825
    Location:
    Fort Worth,Texas
    Country:
    United States

    You have to do 1 at a time.

    Check Darkari then go to the pokemart.Then do the samething for the last 2/
     
  15. acer123

    Newcomer acer123 Newbie

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    5
    Country:
    Canada
    ^ ive tried this but i never see the pokemart guy
     
  16. leandro_pt

    Newcomer leandro_pt Member

    Joined:
    Apr 19, 2007
    Messages:
    12
    Country:
    Portugal
    When i'm going to pick the moves, they are in a weird "language".

    Help?

    EDIT: The moves now appear in Japanese...

    Is there any way of putting that in english...?
     

Share This Page