Pokemon Diamond 3D Crazy Zoom! v1.2 Doesn't work on R4!

Discussion in 'R4 DS' started by Veristical Blaze, Nov 28, 2008.

  1. Veristical Blaze
    OP

    Member Veristical Blaze GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 31, 2008
    Messages:
    487
    Location:
    The Edge Of Shibuya
    Country:
    Netherlands
    At my R4 it doesn't work is there a way to make it work? please post a way! when i activate the code rooms are black and outside the code doesn't work if i push R and start etc.
    my firmware is YSMenu with R4YSauto does that matter?
     
  2. Rizzet

    Newcomer Rizzet Newbie

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    5
    Location:
    Germany
    Country:
    Germany
    My R4 doesn't work either, I use Firmware 1.18
     
  3. Veristical Blaze
    OP

    Member Veristical Blaze GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 31, 2008
    Messages:
    487
    Location:
    The Edge Of Shibuya
    Country:
    Netherlands
    Is it just the R4 or the Code what do you tempers think?
     
  4. JPdensetsu

    Member JPdensetsu GBAtemp Addict

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    2,204
    Location:
    Taipei
    Country:
    Taiwan
    It's only a cheat code that you can find in the Cheat Database of Narin [​IMG]
     
  5. Raiser

    Member Raiser I am mad scientist.

    Joined:
    May 31, 2008
    Messages:
    1,565
    Country:
    Canada
    Well I have an SCDS1, and the zoom runs incredibly slow. Like slow AND choppy.
    My friend has an R4 and the camera movement runs so smooth. I need help too, but it might just be the cart. xD

    I could ask my friend what he did, and I'll try to get back to ya. [​IMG]
     
  6. Veristical Blaze
    OP

    Member Veristical Blaze GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 31, 2008
    Messages:
    487
    Location:
    The Edge Of Shibuya
    Country:
    Netherlands
    OK thats great [​IMG]
     

Share This Page