Pokemon B/W xtransreciever work on 3ds?

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by Romruto, May 23, 2011.

May 23, 2011
  1. Romruto
    OP

    Member Romruto GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    354
    Country:
    United States
    (topic title)
     
  2. leeday100196

    Member leeday100196 GBAtemp's Official Infernapeā„¢

    Joined:
    Sep 24, 2010
    Messages:
    621
    Location:
    My computer in Sharpedo Bluff
    Country:
    Australia
    I don't think it's going to. Are you using a ROM? if so that's the case, it's still running in DS mode. Even if you're not using a ROM it's running in DS mode and as such, won't detect the camera. Case closed.
     
  3. Romruto
    OP

    Member Romruto GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    354
    Country:
    United States
    no. both cart are not roms. they are legit running in two 3ds handhelds. i would think the cam wud work the same way right?
     
  4. klim28

    Member klim28 Hunter4Life

    Joined:
    Jul 24, 2010
    Messages:
    658
    Location:
    LocLac village...
    Country:
    Philippines
  5. leeday100196

    Member leeday100196 GBAtemp's Official Infernapeā„¢

    Joined:
    Sep 24, 2010
    Messages:
    621
    Location:
    My computer in Sharpedo Bluff
    Country:
    Australia
    I already answered that. It's running in DS mode, not 3DS or even just DSi mode, so it wouldn't recognise the camera attached, which is only compatible with 3DS software.
     
  6. gumbyx84

    Member gumbyx84 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    512
    Country:
    United States
    But TC said they weren't ROMs. The game runs in DSi mode on the 3DS. Thought this was confirmed awhile ago.
     
  7. DarkStriker

    Member DarkStriker GBAtemp's Kpop lover!

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    1,957
    Location:
    NIKU!
    Country:
    Norway
    I can confirm this. I own a 3DS+pokemon black(not flashcart), and everything runs fine as if i was playing a DSi(i own a DSi & DSL) with a 6 axis. When i use flashcart on both my DSi and DSL, the camera doesnt work. Most likely becasue its running in DS mode like other who mentioned it =)
     

Share This Page