1. Schnida

    Schnida GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    108
    Country:
    Swaziland
    Just out of curiosity: Do the NES previews work for you when you switch to favourites?
     
  2. Mattdabratt23

    Mattdabratt23 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 9, 2018
    Messages:
    9
    Country:
    Canada
    Seeing as how pressing X to add to favorites actually does nothing I can't even check.
     
  3. DeepakCG

    DeepakCG Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 8, 2020
    Messages:
    2
    Country:
    India
    thanks for this great emulator, works great on my switch...

    I am in SX OS and why is that the pNES & pSNES image dont showup on SX OS ? it is completely blank.. the same works fine on Homebrew menu
     
  4. DeepakCG

    DeepakCG Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 8, 2020
    Messages:
    2
    Country:
    India
    A request for the app developer, can u please add the option of pause menu via RL & ZL buttons in place of + & - buttons
     
    Lineacero likes this.
  5. Lineacero

    Lineacero GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 14, 2017
    Messages:
    286
    Country:
    Spain
    Friend @Mattdabratt23 , could you make the two Pnes,Psnes background black instead of gray? ...
    Many thanks.
     
    Last edited by Lineacero, Oct 4, 2020
  6. AnubisXoX

    AnubisXoX Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 13, 2021
    Messages:
    2
    Country:
    Canada
    Can anybody reupload the covers please :)
     
  7. SilentOne1994

    SilentOne1994 SilentOne2k94
    Member

    Joined:
    Feb 5, 2016
    Messages:
    377
    Country:
    Australia
    Last edited by SilentOne1994, Mar 4, 2021
  8. spotanjo3

    spotanjo3 GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    10,562
    Country:
    Portugal
    I think PSNES/PNES are dead. I can't use it on my latest FW because D-Pad is now not responsive at all with the latest FW. :(
     
  9. Prb

    Prb GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Nov 10, 2020
    Messages:
    384
    Country:
    United Kingdom
    Are you getting white screen with the latest firmware
     
  10. spotanjo3

    spotanjo3 GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    10,562
    Country:
    Portugal
    No, I can see my games just fine but I just said that I cannot used D-Pad.. There is no movement for up down left and right where I want to select the games. Before the latest FW, I was able to. To the latest FW, I cannot do anything. Can't let me select the games because D-Pad doesnt responsive.

    I reported the problems at his github.. never replying from him and even in here. He is silent even I see several people asked him. He didnt answered "OUR" questions. :(
     
    Last edited by spotanjo3, Mar 4, 2021
  11. Prb

    Prb GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Nov 10, 2020
    Messages:
    384
    Country:
    United Kingdom
    Strange my switch is on 10.2.0 the best fw atm only my opinion and works fine
    But a friend of mine is on 11.0.1 but gets a white screen any ideas
     
  12. spotanjo3

    spotanjo3 GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    10,562
    Country:
    Portugal
    I had 10.0.0 and works fine too. I go to FW 11.0.0 (not 11.0.1) and I can see the list of my SNES roms but I cannot move with D-Pad at all. Can't select them. The same for pNES too.

    Only the developer can resolve it. Without him here, we can't do anything. He is quiet. Maybe he gave it up,
     
  13. SilentOne1994

    SilentOne1994 SilentOne2k94
    Member

    Joined:
    Feb 5, 2016
    Messages:
    377
    Country:
    Australia
    That's odd.. I'm on the latest FW with latest CFW atmosphere and all my homebrew works completely fine including PFBA, PNES, PSNES.
    Have you tried replacing your CFW files? Or adding new sigpatches?
     
  14. Prb

    Prb GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Nov 10, 2020
    Messages:
    384
    Country:
    United Kingdom
    11.x.x ? What exact fw you running
     
  15. SilentOne1994

    SilentOne1994 SilentOne2k94
    Member

    Joined:
    Feb 5, 2016
    Messages:
    377
    Country:
    Australia
    11.0.1
     
  16. spotanjo3

    spotanjo3 GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    10,562
    Country:
    Portugal
    If I am on 11.0.0 then my new sigpatches (fusee-primary for new sigpatches) works with Super Mario 3D World. Whats the difference ? My homebrew works fine included retroArch too. And my melonDS standalone works fine too.

    Only standalone for pSNES and pNES have an issues. My pSNES and pNES runs fine but I can't use my "D-Pad".

    Do you understand what is D-Pad ? Its Up, Down, Left, and Right directional so I can select my games but I can't.
     
    Last edited by spotanjo3, Mar 4, 2021
    Prb likes this.
  17. Prb

    Prb GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Nov 10, 2020
    Messages:
    384
    Country:
    United Kingdom
    Can anybody else confirm 11.0.1 is fully working with pfba
    Not that I don't believe you as no reason not to just
    Interested in seeing if anybody else got it running
    Tbh the info is not for me as I said I'm actually on 10.2.0
     
  18. SilentOne1994

    SilentOne1994 SilentOne2k94
    Member

    Joined:
    Feb 5, 2016
    Messages:
    377
    Country:
    Australia
    I know what a D-pad is lol.
    I've tried the standalone emulators within Hbmenu using full ram access and without.. aswell as from a forwarder.. I don't seem to have the Dpad issue you're referring to.
     
  19. SilentOne1994

    SilentOne1994 SilentOne2k94
    Member

    Joined:
    Feb 5, 2016
    Messages:
    377
    Country:
    Australia

    Uploading a video now to prove it.
    My theme for my switch settings menu makes it hard to read so I even zoomed in and also checked all my Pfba, PNES and Psnes.
     
    Prb likes this.
  20. Prb

    Prb GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Nov 10, 2020
    Messages:
    384
    Country:
    United Kingdom
    I believe you bud just trying to see if anyone else got it running on 11.x.x
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Portable, Emulator,