Please help on wiiflow...

Discussion in 'Wii - Hacking' started by FoxyEnder, May 14, 2015.

  1. FoxyEnder
    OP

    FoxyEnder Newbie

    Newcomer
    6
    0
    May 14, 2015
    United States
    I've been trying to use wiiflow to play 1 game on it with a 3 and a half gigabyte usb loader, (Don't know where my 8gb one is) It is not HDD And it is a external hard drive. What happens is, it shows the game, and I click it. Twlight princess WII (The game I want to use on wiiflow) Loads and then the wii tries to load a disc. I wonder: Why does it need a disc? And it just stops there. I think its trying to load a disc instead in wiiflow. I put the ISO on my wii with, WBFS Manager 3.0. Somebody please help me!
     
  2. Eddarix

    Eddarix Member

    Newcomer
    15
    5
    May 16, 2015
    thewanderingflame and FoxyEnder like this.
  3. FoxyEnder
    OP

    FoxyEnder Newbie

    Newcomer
    6
    0
    May 14, 2015
    United States
    Thanks, I will try it right now.
     
  4. FoxyEnder
    OP

    FoxyEnder Newbie

    Newcomer
    6
    0
    May 14, 2015
    United States
    I need CIOS249. I've tried ios249 installer, just says downgrading ios 15 is good and you need a IOS with truchabug. I've tried dx cios installer, Just fails. says failed and blah blah blah.
     
  5. Eddarix

    Eddarix Member

    Newcomer
    15
    5
    May 16, 2015
    Well, you could just re-mod your wii with ModMii. It's a windows help installer that guides you through what you need and asks what you want, too. After you're done with it, it will download all the requested files and needed files. It creates a custom tutorial on how to apply and install these files, too.

    Here's a thread where I posted a link to it:

    Warning: Spoilers inside!
     
    FoxyEnder likes this.
  6. FoxyEnder
    OP

    FoxyEnder Newbie

    Newcomer
    6
    0
    May 14, 2015
    United States
    Sorry, I was AFK from this chat a little and I'll try that.
     
  7. FoxyEnder
    OP

    FoxyEnder Newbie

    Newcomer
    6
    0
    May 14, 2015
    United States
    It says I have CIOS249 as a stub
     
  8. thewanderingflame

    thewanderingflame Newbie

    Newcomer
    1
    0
    Jan 7, 2016
    United States
    Thank you, I kept trying everything to get it to "stop reading from disc" and your sugggestion for a different "USB loader" help save the day!

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    THX, the "usb loader" was my problem the whole time. thx again for saving the day :)