Please help me with my IPLAYER

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by metal01, Mar 16, 2010.

Mar 16, 2010
  1. metal01
    OP

    Member metal01 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 18, 2009
    Messages:
    205
    Country:
    United States
    I'm pissed, no I'm beyond pissed, I've done everything I've been told to run my Iplayer I've downloaded the latest firmware and put the emulator and its games in the proper folder i eject the sd card put it in my cart i put the cart in the dsi i turn on the dsi i click on IPLAYER and I get a Majjesco, big fun games, and fish tycoon before going to a brown screen telling me to put in my name and having me pick easy medium or hard and then going to a white screen, I got all my software from DSIPlayer.com please help.
     
  2. Dter ic

    Member Dter ic ~

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Messages:
    1,757
    Country:
    United Kingdom
    wait is it a retail rom?
     
  3. Porobu

    Member Porobu Gbatemps Shiny Latias

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    1,042
    Country:
    Spain
    Iplayer DOESNT run commercial roms
     
  4. altorn

    Member altorn GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 15, 2007
    Messages:
    600
    Location:
    Toronto, Ontario
    Country:
    Canada
    whoa whoa whoa. slow down.

    which emulator? the GBA one right?
    i have an Iplayer as well and its fairly easy to follow the "Readme"'s instructions.
     

Share This Page