Playing Original Rockband Disc

Discussion in 'Wii - Hacking' started by shadowmanr6, Feb 6, 2009.

Feb 6, 2009
  1. shadowmanr6
    OP

    Newcomer shadowmanr6 Advanced Member

    Joined:
    Jan 9, 2009
    Messages:
    64
    Country:
    United States
    modded a buddies wii that previously had a cloned mod chip inside it, worked fine up to the super mario galaxy discs, so took it out and downgraded to 3.2, 0.3 gamma backup launcher and starfall'd it, now he's saying to wont play the disc and asks the wii to be shutdown and restarted, any ideas for ORIGINAL copies running on soft modded systems, he says he's running from the disc channel not backup launcher channel.
     
  2. Mrkinator

    Member Mrkinator Neil Peart Wannabe

    Joined:
    Sep 28, 2008
    Messages:
    890
    Location:
    Great White North, Eh!
    Country:
    Canada
    If he has a mod chip,he doesn't need gamma...
     
  3. shadowmanr6
    OP

    Newcomer shadowmanr6 Advanced Member

    Joined:
    Jan 9, 2009
    Messages:
    64
    Country:
    United States
    its an older chip, wont do any the newer games, sometin really janky with it, causes the drive to get really noisey, took it out and looks like someone just copied a real one to their own chip, either way only played older games and wouldnt let gamma work without taking it out, did some digging, does the rock band mod need to be used for originals as well?
     
  4. Mrkinator

    Member Mrkinator Neil Peart Wannabe

    Joined:
    Sep 28, 2008
    Messages:
    890
    Location:
    Great White North, Eh!
    Country:
    Canada
    Uninstall starfall and let Rock Band do it's Update (don't worry, it's stays at 3.2). Once it's updated, you can put starfall in.
     
  5. noobwarrior7

    Member noobwarrior7 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    1,594
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    yea, you just need IOS 37, it has the drivers for rock band.
     

Share This Page