planet 51 and acekard2i

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by bpatelex, Dec 27, 2009.

Dec 27, 2009

planet 51 and acekard2i by bpatelex at 1:59 AM (661 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. bpatelex
    OP

    Newcomer bpatelex Newbie

    Joined:
    Dec 2, 2008
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    Am using acekard2i trying to load planet 51 but all I got is a white screen.....do anyone have a solution for this....thxxxx!!
     
  2. basher11

    Member basher11 GBAtemp's Official Vocaloid Lover

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    4,382
    Country:
    United States
    update.
     
  3. bpatelex
    OP

    Newcomer bpatelex Newbie

    Joined:
    Dec 2, 2008
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    update to what?? i updated to the latest loader but same issue....
     

Share This Page