1. Glitchmaster123

    OP Glitchmaster123 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 16, 2017
    Messages:
    81
    Country:
    Unlike What Happened With Build 11 And Different Builds Not Working I Used Pokémon Moon Instead Of Sun And It Has Not Been Glitching Up On Me! But It Does Not Explain Why It Is Glitching Up Though With Sun
     

    Attached Files:

  2. Filo97

    Filo97 Pink = Best colour
    Member

    Joined:
    Oct 8, 2015
    Messages:
    4,097
    Country:
    Italy
    What was wrong with it in the first place?
     
  3. Glitchmaster123

    OP Glitchmaster123 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 16, 2017
    Messages:
    81
    Country:
    Well When It Was Working I Used To Do Z Moveswaps Like Charmeleon Using Catastropika But I Think The Day After That It Showed Me A Error Message Located In The Attachment But I Switched To Build 17 But It Still Glitched Up But When I Used Pokémon Moon (Fresh Dump) It Was Working Again!
     

    Attached Files:

  4. Filo97

    Filo97 Pink = Best colour
    Member

    Joined:
    Oct 8, 2015
    Messages:
    4,097
    Country:
    Italy
    You already had a thread about the error. Why make a new one to tell us it works again for you, instead of only posting "Fixed" in the first thread? Also Don't Speak Like This Maiusc Must Not Be Used Like This.
     
  5. Glitchmaster123

    OP Glitchmaster123 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 16, 2017
    Messages:
    81
    Country:
    Only Because People Might Not Look At The Old Thread And Might Start Looking At This One Instead And I Am Sorry For The Captials
     
  6. Filo97

    Filo97 Pink = Best colour
    Member

    Joined:
    Oct 8, 2015
    Messages:
    4,097
    Country:
    Italy
    People look at the old thread if they are entrusted. If there are people who aren't entrusted and do not look at it, then don't make a new thread.
     
  7. Glitchmaster123

    OP Glitchmaster123 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 16, 2017
    Messages:
    81
    Country:
    Oh Ok Sorry It's Just I Am New To GBATemp
     
  8. proflayton123

    proflayton123 Sakura思い
    Member

    Joined:
    Jan 11, 2016
    Messages:
    6,032
    Country:
    Japan
    Typing that way above is beyond annoying to see
     
  9. Glitchmaster123

    OP Glitchmaster123 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 16, 2017
    Messages:
    81
    Country:
    I Know I Get That A Lot I Am Not Angry Or Anything Just Saying I Get That A Lot
     
  10. aruna

    aruna GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 12, 2015
    Messages:
    224
    Country:
    Malaysia
    i dont think old thread/new thread matter anyway
    old thread-people who have time to find
    new thread-people who are new to 3ds hacking

    just my noob thought
     
  11. Kingsbury8

    Kingsbury8 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 18, 2017
    Messages:
    76
    Country:
    United States
    Can you upload the version of pk3ds you are using now? I have been having problems a bit like that, but I am a noob and don't know how to compile a newer version straight from Github.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - PK3DS, Fixed, Using