PJ64 sound problem

Discussion in 'Computer Programming, Emulation, and Game Modding' started by mehmeh1, Oct 8, 2015.

  1. mehmeh1
    OP

    mehmeh1 Member

    Newcomer
    19
    0
    Apr 3, 2015
    Peru
    I was playing majora's mask when I decided to save state, but when I restored it, the sound was gone. It doesn't happen with any other save state and when I use that slot but I begin normally, the game behaves like it should, but I'm about halfway through great bay temple, so I don't want to restart it. Any help?
     
  2. Tom Bombadildo

    Tom Bombadildo Honk!

    pip Contributor
    GBAtemp Patron
    Tom Bombadildo is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    10,364
    10,195
    Jul 11, 2009
    United States
    I forgot
    This is an old-ish bug with Project 64 IIRC, AFAIK there aren't any real fixes beyond starting the game from an in-game save file. So you'll just have to finish the temple and save afterwards, or load your last save and play through again.
     
  3. The Real Jdbye

    The Real Jdbye Always Remember 30/07/08

    Member
    GBAtemp Patron
    The Real Jdbye is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    11,402
    4,730
    Mar 17, 2010
    Norway
    Alola
    Using PJ64's save state feature, or the owl statues?
    If the former, try saving at an owl statue, restarting the game and loading the owl save. There's one right outside of the temple.
     
  4. mehmeh1
    OP

    mehmeh1 Member

    Newcomer
    19
    0
    Apr 3, 2015
    Peru
    Thanks, I'll try it right now. I've just beaten the frog dude, so I should go back to the entrace anyways. BTW, will I lose any progress (turning on/off the waterwheels)?
     
  5. mehmeh1
    OP

    mehmeh1 Member

    Newcomer
    19
    0
    Apr 3, 2015
    Peru
    Thanks, the owl statue thing worked and no progress was lost! :)