paper mario does not work well

Discussion in 'Wii - Hacking' started by bobopopo5, Jan 17, 2009.

Jan 17, 2009
  1. bobopopo5
    OP

    Newcomer bobopopo5 Newbie

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Messages:
    8
    Country:
    Netherlands
    hello.
    i have paper mario on the backup launcher gamma and paper mario freezes at the part with te maid in the mansion. i have a pal wii. can someone help.

    ps: the game is not patched
     
  2. Arendo

    Member Arendo GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Messages:
    137
    Country:
    Netherlands
    Well, I'm experiencing no problems yet on SoftChip r74 ... So maybe you'd want to switch to that? [​IMG]

    Just for comparison: unpatched, but I did delete the fw update(I'm really cautious [​IMG]), pal version.
     
  3. jan777

    Member jan777 motion control..? srsly? so 2008. 3DS is teh bombz

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Messages:
    2,829
    Country:
    Philippines
    force to german language? i think?


    just try
     
  4. skawo96

    Member skawo96 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    1,925
    Country:
    United Kingdom
    Geez.
    Don't talk to her, but first get the key in one of the rooms.
    Or, download version 1.1.
    Then, go and open the door with the big-whathever and hit Star Block.

    This is a bug/glitch that happens in earlier versions of Super Paper Mario.
     
  5. Arendo

    Member Arendo GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Messages:
    137
    Country:
    Netherlands
    just out of curiosity, why would forcing it to German help? [​IMG]
     
  6. bobopopo5
    OP

    Newcomer bobopopo5 Newbie

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Messages:
    8
    Country:
    Netherlands
    how can i force german?
     
  7. skawo96

    Member skawo96 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    1,925
    Country:
    United Kingdom
    Change console's languange to german
     
  8. skawo96

    Member skawo96 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    1,925
    Country:
    United Kingdom
    WTF Double post?
     
  9. bobopopo5
    OP

    Newcomer bobopopo5 Newbie

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Messages:
    8
    Country:
    Netherlands
    thank you.
    it worked [​IMG]
    and i am happy to see what that beast did to the maid

    EDIT: now i broke her vase [​IMG]
     
  10. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,940
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    There's a trick to get rubees really fast [​IMG]
    Nintendo knew of the glitch and replaced the retail discs
    You can also boot the game in German by changing the boot language in the BL
    (according to wikipedia you can't boot the game in English, German or Spanish)
     
  11. pelago

    Member pelago Member

    Joined:
    Feb 20, 2006
    Messages:
    879
    Country:
    United Kingdom
    Oh is there? What is it? I've got the first edition of the disc (retail bought) which has the crash bug, but as I've worked around that it would be nice to know how to make more coins quickly.
     
  12. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,940
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    If you want rubees really fast, you should check a walkthrough (from gamefaqs
    for exemple), I'm not going to spoil it for everyone else
    If you need coins, I suggest you search for "Super paper Mario Whacka Bump" on google
     

Share This Page