ordered acekard for first time

Discussion in 'Acekard' started by we1221, Oct 24, 2009.

Oct 24, 2009
  1. we1221
    OP

    Newcomer we1221 Advanced Member

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    57
    Country:
    Canada
    i just ordered a acekard 2i for the first time is there anything i sould to know


    ps:i ordered it from gamebygame do they relly update your acekard our do they just give you folder
     
  2. anaxs

    Member anaxs got milk, got candy

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    2,208
    Location:
    your moms jeans pocket
    Country:
    Canada
    well ur going to love your ak
    is it for a dsi lite or dsi?
     
  3. ericling

    Member ericling GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Messages:
    523
    Location:
    Malaysia
    Country:
    Malaysia
    Just download AKAIO 1.5 and download the latest loader...

    Put the loader inside the "__aio/loaders" file...
    And you are done!
     
  4. we1221
    OP

    Newcomer we1221 Advanced Member

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    57
    Country:
    Canada
    so i sould get akaio

    i got it for the dsi
     
  5. scrtmstr

    Member scrtmstr GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    839
    Location:
    the Netherregions!
    Country:
    Netherlands
    yes you should get akaio 1.5, original firmware isn't updated anymore. Is your dsi on 1.4 by the way? because then you're going to need a dslite to update it so it can run on the DSi
     
  6. rockstar99

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    get akaio 1.5
    get the newest loaders
    and if you paid them they will upadte your card for 1.4
     
  7. we1221
    OP

    Newcomer we1221 Advanced Member

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    57
    Country:
    Canada
    my dsi is 1.4 but gamebygame should update the card to work on 1.4
     

Share This Page