orange question mark icons...

Discussion in 'Supercard' started by endersgame, Mar 30, 2011.

Mar 30, 2011
  1. endersgame
    OP

    Newcomer endersgame Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    18
    Location:
    CA
    Country:
    United States
    just got my scds2, running it on my new 3ds. i added some plugins (lameboy, nesds, and some of the official ones) and although the plugins and icons work, next to each working plugin icon, i have a orange question mark icon. everything is named correctly and my .ini files are set up properly. anyone else stuck with these?
     
  2. Pyrmon

    Member Pyrmon Burnin' Monkey Love

    Joined:
    Sep 25, 2010
    Messages:
    1,086
    Location:
    Montreal
    Country:
    Canada
    Can you be a little clearer? I'm not sure I understand your problem.
     
  3. endersgame
    OP

    Newcomer endersgame Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    18
    Location:
    CA
    Country:
    United States
    okay, so when i'm at the plugin menu of my scds2, i have a working icon for GBA Emulator, but right next to it, i have an orange question mark icon labeled:

    . _gba.plg

    or for lameboy

    . _lameboy.nds
     
  4. Terminator02

    Member Terminator02 ヽ( 。 ヮ゚)ノ

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    4,517
    Location:
    Somewhere near monkat
    Country:
    United States
    The official plugin menu always has to have a minimum of about 5ish icons

    If you haven't created whatever the number is then it will fill in the rest it needs with ? Icons

    P.S. Might I recommend that you try out iMenu? Or maybe BAGplug?

    Edit: Could you copy paste one of your .ini files so we could maybe see what's wrong?
     
  5. endersgame
    OP

    Newcomer endersgame Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    18
    Location:
    CA
    Country:
    United States
    [plug setting]
    icon=fat1:/_dstwoplug/lameboy.bmp
    name=Lameboy

    i have lameboy.nds in the _dstwoplug folder with everything else.

    also, i have 5 plugins total.

    gba emu, nds game, nds skin installer, lameboy, snes emu
     
  6. Terminator02

    Member Terminator02 ヽ( 。 ヮ゚)ノ

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    4,517
    Location:
    Somewhere near monkat
    Country:
    United States
    What's the name of your .ini?
     
  7. endersgame
    OP

    Newcomer endersgame Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    18
    Location:
    CA
    Country:
    United States
    lameboy.ini

    and of course, lameboy.bmp
     
  8. Terminator02

    Member Terminator02 ヽ( 。 ヮ゚)ノ

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    4,517
    Location:
    Somewhere near monkat
    Country:
    United States
    Well this really doesn't make any sense... since you're using a 3ds I assume you must be using eos 1.11 with 1.09 firmware

    All I can honestly say is use either imenu or bagplug
     
  9. endersgame
    OP

    Newcomer endersgame Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    18
    Location:
    CA
    Country:
    United States
    yeah. newest everything. i might just start from scratch and see if i can get it to clean up.

    thanks for your help though!
     

Share This Page