Opera Web Browser

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by CantCountTo1, Aug 26, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
Aug 26, 2008

Opera Web Browser by CantCountTo1 at 3:14 AM (1,659 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. CantCountTo1
    OP

    Newcomer CantCountTo1 Newbie

    Joined:
    Aug 14, 2008
    Messages:
    5
    Country:
    Canada
    I've searched the web and I can't seem to find a Opera Web Browser (U).nds does anyone have a link to one it would so help me.
     
  2. Ferrariman

    Member Ferrariman Hip-Flop and cRap

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Messages:
    3,357
    Location:
    Canader.
    Country:
    Canada
    lol no. We have no roms. Search harder.
     
  3. Praetor192

    Member Praetor192 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 9, 2008
    Messages:
    140
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    1. Don't ask for ROMs.
    2. The reason there is no (U) is because it was removed from the scene for being a dupe. This is because it is exactly the same as the (E) release. No bit values have been changed, no region change, no language, feature or otherwise change. The (E) and (U) releases are 100% identical.
     
  4. psycoblaster

    Member psycoblaster Divine

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Messages:
    2,132
    Location:
    Seoul.. (in Korea)
    Country:
    Korea, South
    but even though you get it you have to make sure you have an extra ram pack.
     
  5. berry05

    Newcomer berry05 Member

    Joined:
    Jun 23, 2008
    Messages:
    26
    Country:
    United States
    stupidly i was up all night one nite trying to find the patch for the ram pack but unfortunately there isnt one.....so yes like psycoblaster said you need also a ram pack to use the browser! =]

    THERE IS NO PATCH!
     
  6. WildWon

    Former Staff WildWon EXTERMINATE!

    Joined:
    Apr 4, 2008
    Messages:
    2,814
    Location:
    8-Bit Heaven
    Country:
    United States
    CantCountTo1 CantReadTheRules.

    No rom speak. At all. No requests. At all. None. Not allowed.

    You even clicked that you understood that when you signed up.

    Topic locked in 3... 2...
     
  7. berry05

    Newcomer berry05 Member

    Joined:
    Jun 23, 2008
    Messages:
    26
    Country:
    United States
    sorry bout that :/
     
  8. Mohammad

    Member Mohammad GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 6, 2008
    Messages:
    233
    Country:
    United States
    lol I wonder if there is a ram patch for SCSD... google time! As far as the ROM goes, it's extremely easy to find... just search for "opera" on any ROM website [​IMG]

    patch: http://gbatemp.net/index.php?download=525
     
  9. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    98% of the people here use roms on their flash kits. its just that this site can't be associate with hosting them or telling you where to get them for legal issues. its ok that you made a mistake, everyone does =)

    -another world
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page