Onscreen keyboard problem.

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by yandao, Nov 14, 2008.

Nov 14, 2008

Onscreen keyboard problem. by yandao at 1:02 AM (1,334 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. yandao
    OP

    Newcomer yandao Member

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    I am having trouble using my on screen keyboard. When ever I go to use the on-screen keyboard for anything, ie: changing nickname, naming files, connections, etc. It kicks me out of it immediately. Any ideas why?
     
  2. ball2012003

    ball2012003 Newbie

    that seems bad is it a hacked psp or regular
     
  3. yandao
    OP

    Newcomer yandao Member

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    I can't tell. But, from the system settings information, it's version 3.95 I just bought it from a friend today so yeah.
     
  4. Gore

    Member Gore GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    1,559
    Country:
    United States
    If it was hacked it would say 3.95 M33.
    I think it would work fine if you put CFW on there.
    Buy a pandora.
     
  5. yandao
    OP

    Newcomer yandao Member

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    I'm thinking about doing that right now, but I'm just asking if theres a way to fix it without modifying the firmware.
     
  6. ball2012003

    ball2012003 Newbie

    dont think there is any way that i know of try using google. someone might have had a similar problem as you and have a forum to fix it
     
  7. m3rox

    Member m3rox GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    1,673
    Location:
    WA
    Country:
    United States
    You could just update the firmware.
     
  8. yandao
    OP

    Newcomer yandao Member

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    @ball2112003
    I tried google before I asked here.

    @m3rox
    I guess I'll try that.
     
  9. Kellicros

    Member Kellicros GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 8, 2006
    Messages:
    409
    Country:
    I had "Alternative VSH Menu" plugin enabled on my 4.01M33 and it always give me the exact same problem. Try to find out if you have that plugin installed, and try disabling it.

    The easiest way to find out if you have it is by pressing the Home button on XMB, if it is there, then disable it via recovery menu, worked for me.
     

Share This Page