OMGOMG

Discussion in 'R4 DS' started by chris12321, Oct 25, 2009.

Oct 25, 2009

OMGOMG by chris12321 at 5:59 AM (1,189 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. chris12321
    OP

    Newcomer chris12321 Newbie

    Joined:
    Oct 25, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    Australia
    i click to play my r4i on ndsi and it says loading... then goes to a white screen [​IMG] wtf is going on??? PLEASE HELP!! [​IMG]
     
  2. I am r4ymond

    Member I am r4ymond PFE

    Joined:
    Sep 18, 2009
    Messages:
    1,703
    Location:
    Ionia
    Country:
    United States
    Do you have ALL the Things you need for your R4i to work? Such as the Firmware...etc. Did you get the Right firmware?
     
  3. outgum

    Member outgum Pokemanz Master

    Joined:
    Sep 22, 2009
    Messages:
    1,993
    Location:
    Hamilton, New Zealand
    Country:
    New Zealand
    Did the box it come in have a gold star on it that said V1.4 inside it? If it didnt it wont work on your NDSi. Sorry, But also as I am r4ymond stated, Is all the firmware correct?
     
  4. XWolf

    Member XWolf GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    745
    Country:
    United Kingdom
    Have you tried a different microSD card in it?
     
  5. triassic911

    Member triassic911 Burst Mode

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    2,743
    Location:
    NYC, USA
    Country:
    United States
    What firmware is your dsi on?
     
  6. chris12321
    OP

    Newcomer chris12321 Newbie

    Joined:
    Oct 25, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    Australia
    i have no idea i am only new to this kind of thing and arent very good with it, do you know where i could get the right firmware?
     
  7. edracon

    Newcomer edracon Advanced Member

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Messages:
    54
    Country:
    United States
    Go to the website, and download the correct firmware, then put it on the card. then put it in your DS(i) If the box does not have a yellow sticker on it (and you updated your DSi) then the card will not work anyway.
     
  8. PettingZoo

    Member PettingZoo yesss

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    1,707
    Location:
    in the trap
    Country:
    Australia
    Why did you get an R4i 3:, also check if the cart is compatible with 1.4 update and if your DSi is on 1.4 or not.
     
  9. I am r4ymond

    Member I am r4ymond PFE

    Joined:
    Sep 18, 2009
    Messages:
    1,703
    Location:
    Ionia
    Country:
    United States
    I don't have an R4i...so I don't know anything about the R4i. All I know is that Flashcarts need the Correct Firmwares in Order for it to work. Plus, you shouldn't have gotten an R4i in the First place, I've heard people say it's worth Crap, and that you should've gotten an Acekard2i. Try Finding the Website for the R4i Firmware, see if the Firmware from the Website(s) work, if not, then...that's it. You're gonna have to buy an Acekard2i.
     
  10. XWolf

    Member XWolf GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    745
    Country:
    United Kingdom
    Wow, that's such a handy, helpful, friendly post!

    Translates as "I don't have one so I am not going to help you, but other people say they are crap so therefore you have wasted your money, spend more money to buy something different." - way to make someone feel good.
     
  11. chris12321
    OP

    Newcomer chris12321 Newbie

    Joined:
    Oct 25, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    Australia
    mm yeh i know :S meh at least other people have tried, and i recon that the r4i is good, it plays games, thats all i want it for.... [​IMG]
     

Share This Page