Old OS...

Discussion in 'Supercard' started by KOman, May 28, 2010.

May 28, 2010

Old OS... by KOman at 3:12 PM (1,127 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. KOman
    OP

    Newcomer KOman Advanced Member

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    76
    Country:
    United States
    So, I am using the old OS and noticed that there are a few tabs on the top of the top screen. How exactly do I access them? I tried using the touch screen (pressing in the analogous place where the tabs are on the top screen) but that didn't work...
     
  2. Overlord Nadrian

    Banned Overlord Nadrian Banned

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    6,671
    Location:
    Riviera
    Country:
    Belgium
    Press L+A so the two screens swap places, then you can tap it. But why don't you just use the EOS?
     
  3. LINK289

    Newcomer LINK289 Advanced Member

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Messages:
    97
    Country:
    Canada
    Maybe he wants real time cheats? xD
     
  4. KOman
    OP

    Newcomer KOman Advanced Member

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    76
    Country:
    United States
    Mainly because I don't want to lose the ability to open images or to play audio files...
     
  5. LINK289

    Newcomer LINK289 Advanced Member

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Messages:
    97
    Country:
    Canada
    You can get moonshell? although if you don't want to have open homebrew Then good luck using the old OS [​IMG]
     
  6. Gore

    Member Gore GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    1,559
    Country:
    United States
    Hold R and use the D-Pad to access the menus when they are on the top screen, or swap the screens and use touch.
     
  7. Pliskron

    Banned Pliskron Banned

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Messages:
    1,276
    Country:
    United States
    What I did was edit the config file so the top screen is always on the bottom and you can run both OS on the same card. Just launch MSFORSC.NDS to go into the old OS.
     
  8. KOman
    OP

    Newcomer KOman Advanced Member

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    76
    Country:
    United States
    Any benefits to using the new OS if I'm just using it for emulators/ homebrew?
     
  9. Overlord Nadrian

    Banned Overlord Nadrian Banned

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    6,671
    Location:
    Riviera
    Country:
    Belgium
    Better compatibility. Just use the new OS, it looks and feels better. And works better, too! Also, tomorrow apparently there is an update for the EOS so I suggest you wait for that one [​IMG]

    If you need help on installing the EOS, check the FAQ I made (sticky in this section)
     

Share This Page