OK....I am having problems

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by StuMcBill, Sep 30, 2008.

  1. StuMcBill
    OP

    StuMcBill Member

    Newcomer
    1
    Jan 24, 2006
    Right, I wanted to try the new backup loader that has been released so I decided I would try to dump one of my own games to burn on to disc and try. So I installed Wanikoko's cIOS37 using the file IOS37-64-v2070.wad (MD5: 29E45F850BCC86E2507BF423F7A29C2B) & the provided installer, I then ran his DVD dumper, I decided to stop because it was taking too long.

    I then tried to install CIOS36_rev5-64-v1042.wad (MD5:36D88D5521743E2EFC4B980BFEE8577C) so I could try and run the Backup Loader, when installing this using WAD Manager, it fails with - Installing Title... ERROR! (ret = -1035).

    So I then tried to uninstall cIOS37 using the WAD Manager (as the original installer has no Uninstall option) and I get Errors - Deleting ticket... ERROR! (ret = -1017) & Deleting title contents... ERROR! (ret = -1017).

    I then tried to run Wanikoko's CIOS Downgrader but when I start it up I get an error ERROR: Could not set System Menu UID (title 1-2)! (ret = -1017).

    So I then decided to try and update from Nintendo's servers, and it downloads and installs an update, however when I check which IOS's are installed, I am hold my custom IOS is still installed.

    Can anyone think of a way I can get rid of this from my system, its driving me nuts!!

    Thanks

    StuMcBill

    !!!SORRY I POSTED THIS IN THE WRONG SECTION, CAN A MOD DELETE PLEASE?!!!!!!!
     
Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice