1. Realproductions

    OP Realproductions Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 30, 2009
    Messages:
    19
    Country:
    United States
    i am using the usb loader 1.4, but i cant get it to read my flash drive or sd card correctly. it is coming up with an error (ret =-6) no partitions found.
     
  2. WalkerOfTheDay

    WalkerOfTheDay GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    848
    Country:
    Netherlands
    Did you format them to wbfs ?
     
  3. crono999

    crono999 Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 15, 2006
    Messages:
    26
    Country:
    same here,rev 10 dasn't work on my wii,even my old loaders won't work.
    also above usb loader 1.1 wont work on my wii,it seems it won't see hdd or partition above 450(500) gig,even WBFS Manager 2.1 won't see my hdd in windows,older programs do tough.
    so i am gona make my terabite samller and see if it works then.
     
  4. FenrirWolf

    FenrirWolf GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,347
    Country:
    United States
    If your old loaders aren't working it's probably because you installed the buggy first version of Rev10. Download it again and reinstall it and the problem should go away.
     
  5. Realproductions

    OP Realproductions Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 30, 2009
    Messages:
    19
    Country:
    United States
    yes i formated the drive, and on my pc it says that it is and i see the game but when i plug it in to the wii it gives me this error.
     
  6. nash79

    nash79 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 27, 2008
    Messages:
    172
    Country:
    United States
    Strange, this version was able to recognize my USB stick while others didnt.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Nothing, working,