none of my games load when using config loader

Discussion in 'Wii - Hacking' started by youngrex, Jun 28, 2011.

  1. youngrex
    OP

    Newcomer youngrex Advanced Member

    Joined:
    Nov 10, 2010
    Messages:
    99
    Country:
    United States
    i try black ops black screen tcon2 doesnt load along with other games

    sysCheck v2.1.0b7 by Double_A
    ...runs on IOS58 (rev 6176).

    Region: NTSC-U
    System Menu 4.3U (v513)
    Homebrew Channel 1.0.8 running on IOS58
    Hollywood v0x11
    Console ID: 61536938
    Boot2 v4
    Found 75 titles.
    Found 48 IOS on this console. 6 of them are stub.

    IOS4 (rev 65280): Stub
    IOS9 (rev 1034): No Patches
    IOS10 (rev 768): Stub
    IOS11 (rev 16174): Trucha Bug, NAND Access
    IOS12 (rev 526): No Patches
    IOS13 (rev 1032): No Patches
    IOS14 (rev 1032): No Patches
    IOS15 (rev 1032): No Patches
    IOS16 (rev 512): Stub
    IOS17 (rev 1032): No Patches
    IOS20 (rev 16174): Trucha Bug, NAND Access
    IOS21 (rev 1039): No Patches
    IOS22 (rev 1294): No Patches
    IOS28 (rev 1807): No Patches
    IOS30 (rev 16174): Trucha Bug, NAND Access
    IOS31 (rev 3608): No Patches
    IOS33 (rev 3608): No Patches
    IOS34 (rev 3608): No Patches
    IOS35 (rev 3608): No Patches
    IOS36 (rev 3608): No Patches
    IOS37 (rev 5663): No Patches
    IOS38 (rev 4124): No Patches
    IOS40 (rev 3072): Stub
    IOS41 (rev 3607): No Patches
    IOS43 (rev 3607): No Patches
    IOS45 (rev 3607): No Patches
    IOS46 (rev 3607): No Patches
    IOS48 (rev 4124): No Patches
    IOS50 (rev 14889): Trucha Bug, NAND Access
    IOS51 (rev 4864): Stub
    IOS52 (rev 5888): Stub
    IOS53 (rev 5663): No Patches
    IOS55 (rev 5663): No Patches
    IOS56 (rev 5662): No Patches
    IOS57 (rev 5919): No Patches
    IOS58 (rev 6176): USB 2.0
    IOS60 (rev 16174): Trucha Bug, NAND Access
    IOS61 (rev 5662): No Patches
    IOS70 (rev 16687): Trucha Bug, NAND Access
    IOS80 (rev 6944): Trucha Bug, NAND Access
    IOS202[57] (rev 65535): Trucha Bug, NAND Access, USB 2.0
    IOS222[38] (rev 65535): Trucha Bug, ES Identify, NAND Access, USB 2.0
    IOS223[38] (rev 4): Trucha Bug, ES Identify, USB 2.0
    IOS224[57] (rev 65535): Trucha Bug, NAND Access, USB 2.0
    IOS236[36] (rev 65535): Trucha Bug, ES Identify, NAND Access
    IOS249 (rev 21003): Trucha Bug, NAND Access, USB 2.0
    IOS250 (rev 21003): Trucha Bug, NAND Access, USB 2.0
    IOS254 (rev 65281): BootMii
    BC v6
    MIOS v10

    Report generated on 2011/06/27.
     
  2. shortz1994

    Member shortz1994 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    1,341
    Country:
    United States
    what build are you using with cfg? an have you tried an alt ios for launching the game? an if your 249 isn't sitting with 58 (?) i don't think it will run. but could be wrong, not my cup of tea game. more into simulator games.
     
  3. youngrex
    OP

    Newcomer youngrex Advanced Member

    Joined:
    Nov 10, 2010
    Messages:
    99
    Country:
    United States
    i never had this problem but i traded wiis since i had a messed up usb port so i modded it today and tried the games out but wasnt working and heres what config is looking like http://www.pastie.org/2131718
     
  4. JoostinOnline

    Member JoostinOnline Certified Crash Test Dummy

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    10,834
    Location:
    The Twilight Zone
    Country:
    United States
    1) That doesn't match your SysCheck
    2) 249 should be base 56.
     
  5. youngrex
    OP

    Newcomer youngrex Advanced Member

    Joined:
    Nov 10, 2010
    Messages:
    99
    Country:
    United States
    yeah but i had changed it to see if it would work or not but its like no mater what i pick it just goes black screen and i tried tcon2 each ios that had a different base and it would act like it was going to load then it just freezes
     
  6. JoostinOnline

    Member JoostinOnline Certified Crash Test Dummy

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    10,834
    Location:
    The Twilight Zone
    Country:
    United States
    Do you realize you can use a different IOS than 249. Just give us an accurate syscheck.
     
  7. youngrex
    OP

    Newcomer youngrex Advanced Member

    Joined:
    Nov 10, 2010
    Messages:
    99
    Country:
    United States
    yeah i know i have tried other ios but here is where i stand at right now http://www.pastie.org/2132003
     
  8. JoostinOnline

    Member JoostinOnline Certified Crash Test Dummy

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    10,834
    Location:
    The Twilight Zone
    Country:
    United States
    Set Black Ops and Conduit 2 to load with 250[57]d2x v6.
     
  9. youngrex
    OP

    Newcomer youngrex Advanced Member

    Joined:
    Nov 10, 2010
    Messages:
    99
    Country:
    United States
    yeah i tried already it doesnt work
     
  10. JoostinOnline

    Member JoostinOnline Certified Crash Test Dummy

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    10,834
    Location:
    The Twilight Zone
    Country:
    United States
    Re-rip the games.
     
  11. youngrex
    OP

    Newcomer youngrex Advanced Member

    Joined:
    Nov 10, 2010
    Messages:
    99
    Country:
    United States
    it seems only black ops and tcon2 dont work but others seem to be fine because goldeneye loaded up fine
     
  12. JoostinOnline

    Member JoostinOnline Certified Crash Test Dummy

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    10,834
    Location:
    The Twilight Zone
    Country:
    United States
    Again, re-rip the games.
     
  13. youngrex
    OP

    Newcomer youngrex Advanced Member

    Joined:
    Nov 10, 2010
    Messages:
    99
    Country:
    United States
    imma download a diff black ops because it used to work b4 but it doesnt now but i think both the rips are just bad thanks for the help though
     

Share This Page