1. brotein_shake94

    Newcomer

    Joined:
    Dec 5, 2019
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Yeah I can't run sysNAND anymore It just keeps routing me back to the Atmosphere loading screen.
     
  2. chrisrlink

    chrisrlink Intel Pentium III Hamster inside
    Member

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    3,088
    Country:
    United States
    wonder if they fixed the mod chip supposably to be released before it even does?
     
    mathew77 likes this.
  3. MasterJ360

    MasterJ360 GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Jan 10, 2016
    Messages:
    1,775
    Country:
    United States
    The chip will require a lower firmware at this point considering we are bound to have more new updates before it gets released.
     
    Last edited: Dec 5, 2019
    HinaNaru Cutie likes this.
  4. Zerousen

    Zerousen 【=◈︿◈=】
    Member

    Joined:
    Jun 30, 2009
    Messages:
    1,984
    Country:
    United States
    I can confirm that this works for me as well.
     
    cloud-strife777 likes this.
  5. HinaNaru Cutie

    HinaNaru Cutie GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 29, 2014
    Messages:
    197
    Country:
    United States

    Fuuuuccck, ugh this is terrible news. And i've never heard of that bug or encountered it in my life e.e;...s..so what the actual hell is nintendo trying to do here??
     
    Borjitasstoi likes this.
  6. Keylogger

    Keylogger GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    May 3, 2006
    Messages:
    2,183
    Country:
    France
    Ok lets wait 8 months for a tx update
     
    teamlocust likes this.
  7. lynyrd

    lynyrd Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 8, 2016
    Messages:
    17
    Country:
    Venezuela
    Hey guys I got the update but I didn't update yet, can I factory reset without getting the update?
     
  8. bahamut920

    bahamut920 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jan 23, 2009
    Messages:
    519
    Country:
    United States
    I only have one, but yeah, I don't like the "neon" look.
     
  9. Reploid

    Reploid GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    1,664
    Country:
    Serbia, Republic of
    Stability: *exist*
    Big N: Let's improve it!
     
    Searinox likes this.
  10. Chosokabe

    Chosokabe Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 5, 2019
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Anyone know how to fix this? Since the new update crashed out my switch and sent it into the loop I tried rebooting into the normal nintendo firmware but it keeps looping me back with Hekate and i'm stuck
     
  11. johnma2

    johnma2 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 14, 2018
    Messages:
    80
    Country:
    United States
    You can normally boot into your sysNAND, but Nintendo has borked CFW completely with this new update. I can't get into CFW at all thanks to my stupidity.
     
  12. Tac 21

    Tac 21 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    794
    Country:
    Canada

    wait till atmos gets a stable release... or boot your nand back up
     
  13. Chosokabe

    Chosokabe Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 5, 2019
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    I actually cant even boot nand (assuming that you mean the stock firmware), It just loops me back into Hekate
     
  14. masagrator

    masagrator The developper
    Member

    Joined:
    Oct 14, 2018
    Messages:
    2,265
    Country:
    Poland
    Emunand working on compatible FW is nothing new, I was referring to working 9.1.0 on emunand.
     
  15. lynyrd

    lynyrd Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 8, 2016
    Messages:
    17
    Country:
    Venezuela
    Can I install emunand even with the update msg around? I didn't install it
     
  16. johnma2

    johnma2 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 14, 2018
    Messages:
    80
    Country:
    United States
    Yes, you can. Be careful f that update prompt though.

    Update: So when my CFW got borked and I couldn't even get into the hekate menu, I went into my SD card I took the hekate payload and deleted it from my AceNS dongle for RCM mode. I then re-copied the one I had to the dongle and now I'm able to get back into hekate, however I still can't boot into CFW. I guess updating the console in any way has a great chance of corrupting the way Atmosphere boots.
     
  17. NovaXoXO

    NovaXoXO Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 9, 2019
    Messages:
    23
    Country:
    United States
    It's best to just wait on it. SciresM was live streaming what looked like him working on a fix earlier so in due time
     
  18. johnma2

    johnma2 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 14, 2018
    Messages:
    80
    Country:
    United States
    Right, that's what I was believing I should do as well. I just wanted to get the hekate menu working again, that's all.
     
  19. lynyrd

    lynyrd Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 8, 2016
    Messages:
    17
    Country:
    Venezuela
    But I need to enter on boot menu, is that safe? I'm new on this so idk if the switch will update automatically before or after shutdown
     
  20. johnma2

    johnma2 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 14, 2018
    Messages:
    80
    Country:
    United States
    It shouldn't auto-update at all if you have that set in your system menu. There's an option to turn them off anyways.
     
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Nintendo, firmware, released