Nintendo DSiWare

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by Fabis94, Apr 11, 2009.

Apr 11, 2009

Nintendo DSiWare by Fabis94 at 12:44 PM (593 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Fabis94
    OP

    Member Fabis94 Xbawx playa

    Joined:
    Jan 5, 2009
    Messages:
    847
    Country:
    Latvia
    If i get an import DSi from USA that means i wont be able to connect to DSiWare if i'm located at Europe (that's where i live)? Or what, i don't understand this.

    P.S. I didn't know where to post this so i posted it here.
     
  2. Hardkaare

    Member Hardkaare GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Messages:
    406
    Location:
    Sàigòn VN _____ Status: Banned
    Country:
    Vietnam
    correct, dsi's from usa can play dsiware usa
    so if you wat to play dsiware in europe
    you need dsi bought from your country
     
  3. Fabis94
    OP

    Member Fabis94 Xbawx playa

    Joined:
    Jan 5, 2009
    Messages:
    847
    Country:
    Latvia
    The problem is there is no DSi at the moment in my country (i live in Latvia, Europe) and i want to import a UK DSi then (DSiWare should work if it's a UK DSi correct?).

    Do you guys know a good UK site that ships hardware (like DSi's) to other Europe countries?
    I was thinking of game.co.uk, but they have the 1KG limit and i'm not sure if it will work. ShopTo.net sounds nice too, but i don't know if it ships hardware to other Europe countries either.
     
  4. Kreatur84

    Member Kreatur84 GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Messages:
    376
    Country:
    Germany
    1KG limit?omfg the users manual alone has the weight of one Kilo^^
     
  5. Fabis94
    OP

    Member Fabis94 Xbawx playa

    Joined:
    Jan 5, 2009
    Messages:
    847
    Country:
    Latvia
    Well the DS with the whole box together weights 0.9KG, but on game.co.uk you cannot get it alone, the bundle that weights the less is DSi + Accessory Pack, but i'm sure together it weights more than 1KG
     

Share This Page