Newbie SCDS1 SDHC menu question

Discussion in 'Supercard' started by Ferrian, Aug 18, 2008.

Aug 18, 2008

Newbie SCDS1 SDHC menu question by Ferrian at 9:30 PM (1,018 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Ferrian
    OP

    Member Ferrian Advanced Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    82
    Country:
    United States
    I just got my SCDS1 v3 today and was wondering if its possible to use the d pad to scroll through the menu options? Currently the only way for me to go through the menu is to press L+A to switch the screens and use the touchpad. Whenever I try using the d pad nothing happens.
     
  2. mixinluv2u

    Member mixinluv2u GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 20, 2007
    Messages:
    603
    Country:
    United States
    hold "R" then use d-pad to navigate the drop down menus.
     
  3. ZenZero

    Member ZenZero GBATEMP's regular arse.

    Joined:
    Mar 12, 2008
    Messages:
    1,270
    Country:
    United Kingdom
    what he said
     
  4. kirbydragon

    Banned kirbydragon Banned

    Joined:
    Dec 14, 2006
    Messages:
    55
    Country:
    United States
    Didn't want to start a new topic, so I'll just leave this here.
    I was wondering if someone could test it. It's the default skin, just reduced in size from 750KB to 150KB.
    Supposedly SCDS1's menu is pretty slow, so maybe someone could try this out.
    Besides skin there are other options for speed, so I'd be more interested in seeing how it works alongside it.
    I don't own a SCDS1 but just made it for the hell of it. Let me know how it works out. Cheers.
     

Share This Page