Newbe in trouble

Discussion in '3DS - Console, Accessories and Hardware' started by havok4615, Dec 10, 2012.

Dec 10, 2012

Newbe in trouble by havok4615 at 11:02 AM (989 Views / 0 Likes) 25 replies

  1. havok4615
    OP

    Newcomer havok4615 Member

    Joined:
    Dec 10, 2012
    Messages:
    15
    Country:
    Germany
    sry for my english
    Hi, i got my r4i 3ds card today. I downloaded the new WOOD, formated the SD Card and installed everything correctly. When i want to start the Card i got an "Kirby blablab Demo Version" Icon. If i start blackscreen-> Error plz restart.

    What can i do?
     


  2. Quincy

    Member Quincy Your own personal guitarist :3

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    1,435
    Location:
    Your house, robbing your stuff
    Country:
    Netherlands
    Try to boot it on a normal DS/DSL? If it works there, update it.
     
  3. havok4615
    OP

    Newcomer havok4615 Member

    Joined:
    Dec 10, 2012
    Messages:
    15
    Country:
    Germany
    I only got this one.
     
  4. havok4615
    OP

    Newcomer havok4615 Member

    Joined:
    Dec 10, 2012
    Messages:
    15
    Country:
    Germany
    is there no way? lol
     
  5. pwsincd

    Member pwsincd Garage Flower

    Joined:
    Dec 4, 2011
    Messages:
    2,976
    Location:
    Manchester UK
    Country:
    United Kingdom
    whats your 3ds firmware version.. if its 4.4 i beleive it wont run.
     
  6. havok4615
    OP

    Newcomer havok4615 Member

    Joined:
    Dec 10, 2012
    Messages:
    15
    Country:
    Germany
    its the newest firm. i got an old DS or DSI i dunno at my uncles house without Wifi. can i update my card there?
     
  7. pwsincd

    Member pwsincd Garage Flower

    Joined:
    Dec 4, 2011
    Messages:
    2,976
    Location:
    Manchester UK
    Country:
    United Kingdom
    is it 4.4 ?
     
  8. havok4615
    OP

    Newcomer havok4615 Member

    Joined:
    Dec 10, 2012
    Messages:
    15
    Country:
    Germany
    its 4.5.0.-1.0 or so
     
  9. pwsincd

    Member pwsincd Garage Flower

    Joined:
    Dec 4, 2011
    Messages:
    2,976
    Location:
    Manchester UK
    Country:
    United Kingdom
  10. havok4615
    OP

    Newcomer havok4615 Member

    Joined:
    Dec 10, 2012
    Messages:
    15
    Country:
    Germany
  11. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
  12. havok4615
    OP

    Newcomer havok4615 Member

    Joined:
    Dec 10, 2012
    Messages:
    15
    Country:
    Germany
    okay i got the dsi. i insertet the catridg and it says "www.r4ds.cn Starting" what should i do
     
  13. Quincy

    Member Quincy Your own personal guitarist :3

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    1,435
    Location:
    Your house, robbing your stuff
    Country:
    Netherlands
     
  14. havok4615
    OP

    Newcomer havok4615 Member

    Joined:
    Dec 10, 2012
    Messages:
    15
    Country:
    Germany
    Lol why i cant use this? there Youtube Videos with working cards..... >.<.
     
  15. pwsincd

    Member pwsincd Garage Flower

    Joined:
    Dec 4, 2011
    Messages:
    2,976
    Location:
    Manchester UK
    Country:
    United Kingdom
    The most recent card (revision "C") comes with icon - "deep labyrinth" can pass through 3DS V4.5.0-10 directly without any patch updating!We are working on the patch for other revision, will keep updated on our site soon....

    Do you have Rev C ?
     
  16. havok4615
    OP

    Newcomer havok4615 Member

    Joined:
    Dec 10, 2012
    Messages:
    15
    Country:
    Germany
    i dont got that deep labyrinth. i have this Kriby Thing. So i only have to wait and not to patch some shit on an other ds?
     
  17. pwsincd

    Member pwsincd Garage Flower

    Joined:
    Dec 4, 2011
    Messages:
    2,976
    Location:
    Manchester UK
    Country:
    United Kingdom
  18. havok4615
    OP

    Newcomer havok4615 Member

    Joined:
    Dec 10, 2012
    Messages:
    15
    Country:
    Germany
    to my understandment: Wait for patch. Copy patch on Sd, Put SD in Cattridge, put Catridge in DS-> Works.
    How long will this take?
     
  19. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    Because you need to RUN IT to use it, and you can't currently run it (as you found out).

    And those are more updated cards.

    However the update has not been released.

    Wrong.

    You WILL need to run the update on another DS once it comes out, because you need to RUN the update, but you can't run it on your 3DS because your 3DS has blocked the cart.
     
  20. Quincy

    Member Quincy Your own personal guitarist :3

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    1,435
    Location:
    Your house, robbing your stuff
    Country:
    Netherlands
    I LOVE YOU!!!!

    But anyhow, I think he doesn't really get the point, even after we explained it several times.
     

Share This Page